Onze eigen NFT te koop!? NFT’s uitgelegd! | DAY1 Financieel | DAY1


Let op: het handelen in NFT’s brengt risico’s met zich mee. Naast dat je in potentie financieel succesvol kan zijn, kan je ook in potentie veel geld verliezen. Voordat je gaat handelen, is het aan te raden je te verdiepen in de materie.

Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek!

Vorige week doken we de wereld van NFT’s in, vandaag komt daar een vervolg op! Kunstenaar Selwyn Senatori maakte de schets, NFT-artiest Warbb (Robbin) digitaliseerde deze schets naar de blockchain! Dat betekent dat nu de eerste DAY1 NFT online staat! Heb je interesse? Wil jij ‘m aanschaffen? Check dan:

Bedankt aan gasten:
🔷 Selwyn: @selwynsenatori
🔷 Robbin: @Warbb.art

Check hier onze SOCIALS!
🔷 TIKTOK:
🔷 SNAPCHAT:
🔷 INSTAGRAM:
🔷 INSTAGRAM JAY-JAY:

Scoor hier jouw favoriete DAY1 items:
🔷

Shop nu jouw favoriete auto parfum of doping-vrije voedingssupplementen hier:
🔷 The Car Parfum:
🔷 XONE:

Shout-out naar het team achter de schermen:
🔷 Camera:
🔷 Edit:
🔷 Animatie/design:

ENJOY, LIKE & SUBSCRIBE! #DAY1

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is!

30 gedachten over “Onze eigen NFT te koop!? NFT’s uitgelegd! | DAY1 Financieel | DAY1”

 1. hoe heet dat project van die kleine huisjes? ik kan de naam niet goed verstaan.. ik hoor het graag dank!

 2. Sick! Fijn om al die intro en uitleg over nfts een x duidelijk in het Nederlands te horen en te zien.

 3. Kan die gozer van dat Goku kunstwerk op 1:29 daar niet super veel gezijk mee krijgen?

 4. Jarenlang worstelde ik met openstaande schulden, rekeningen en het schoolgeld van mijn kinderen. Ik was op een punt waarop ik het wilde opgeven toen ik YouTube tegenkwam over hoe je je inkomen kunt verdienen en vermenigvuldigen door middel van passief inkomen. Gelukkig had ik wat geld gespaard en besloot ik (met hulp van een beleggingsadviseur) een belegging te starten. Op dit moment zit ik op ongeveer 1,2 miljoen R.O.I. en heb mijn schulden volledig betaald.

 5. Mensen er zijn bots die met de naam Claire anne steinglass komen niet intrappen grote scam !!!!!!!!

 6. Als iemand met 0.0 ervaring hierin, heb ik een aantal vragen/opmerkingen over NFT’s:

  1. Hoe weet je of een stukje digitaal art gaat stijgen in waarde? Zijn er echt indicatoren die er op kunnen wijzen dat je moet investeren in een plaatje? Of is het nog allemaal op basis van gevoel en emotie?
  2. Ben je ook niet afhankelijk van de koers van de Etherium? Wat nou als de etherium prijs flink daalt vlak nadat jij zo’n plaatje hebt gekocht? Is het niet dubbel zoveel risico?
  Vind het een hele vage markt als ik eerlijk ben en volgensmij doen de meeste mensen maar wat.

 7. Hoe kun je bijvoorbeeld als je een nft hebt zien dat die meer waard wordt?

 8. had toen ik jonger was een film gezien hoe de mensheid steeds dommer zou worden het gaat ook nog uitkomen mensen kunnen beter in een hok gedropt worden met een pc als ze geboren zijn. word psycholoog al die mensen gaan straks doordraaien 🤣🤣🤣

 9. Jongens kijk eens naar veve daar hebben ze de eerste nfts van star wars en als het meer bekend word kan die wel 10x

 10. Dit kan ik niet aan mijn opa uitleggen… en dat is maar goed ook. Is dit nou de toekomstige volwassen kerel ? De man met de token, stukje land in Minecraft en bitjpg van een ton op zijn profiel.

Reacties zijn gesloten.