Ondanks de daling van 23% van Huobi Token in de afgelopen week, blijven walvissen en haaien kopen


Gegevens suggereren dat Huobi Token-walvissen en -haaien zich de laatste tijd hebben opgehoopt, ondanks de daling van HT met 24% in de afgelopen week.

Huobi Token Whales and Sharks hebben de afgelopen dagen bijna 18% aan hun bezit toegevoegd

Volgens gegevens van het analyseplatform heiliglijken de Huobi Token-walvissen en -haaien de laatste tijd enige bewegingen te hebben gemaakt.

De relevante indicator hier is de “Supply Distribution”, die ons vertelt welk percentage van het aanbod van een cryptovaluta zich in welke portefeuillegroep bevindt.

Hier zijn de portefeuillegroepen verdeeld op basis van het saldo in elk portefeuilleadres. De groep “1 tot 10 munten” bevat bijvoorbeeld alle portefeuilles met nummers die in dit bereik liggen.

In de context van de huidige discussie is de portefeuillegroep die van belang is degene die overeenkomt met walvissen en haaien.

Voor Huobi Token valt dit cohort in de groep van 1k tot 1m munten. Hier is een grafiek die de trend in de aanbodverdeling voor deze band laat zien:

The supply distribution data for the whale and shark wallet groups of the three exchange tokens | Source: Santiment

Zoals je in de bovenstaande grafiek kunt zien, is het percentage van de aanvoer van Huobi Token walvissen en haaien de afgelopen tien dagen met ongeveer 17,7% gestegen.

Dit betekent dat deze investeerders de crypto hebben verzameld, ondanks dat de prijs de afgelopen week met 24% is gedaald.

De grafiek bevat ook de gegevens voor deze indicator voor twee andere wisselmunten: FTX Token (10k tot 10m munten) en Cronos (100k tot 10m munten).

Gezien de huidige marktomgeving is het geen verrassing dat beide tokens de afgelopen dagen ook een zware neerwaartse trend hebben waargenomen.

FTT-walvissen en -haaien hebben bijna 31% van hun bezit gedumpt sinds de ineenstorting van de beurs begon, terwijl ze voor CRO tot nu toe slechts 0,4% van hun munten hebben verloren.

Grote investeerders die Huobi Token kopen terwijl de markt waakzamer dan ooit is over uitwisselingen, kunnen suggereren dat ze overtuigd zijn van de munt, en kunnen dus op de lange termijn een bullish effect hebben op HT.

HT-prijs

Op het moment van schrijven zweeft de prijs van Huobi Token rond de $4,5858, een daling van 24% in de afgelopen week. De afgelopen maand heeft de crypto 31% in waarde verloren.

Hieronder ziet u een grafiek die de trend in de prijs van de munt over de afgelopen vijf dagen weergeeft.

Huobi Token-prijsgrafiek

Looks like the value of the crypto hasn't shown much movement in the last few days | Source: HTUSD on TradingView
Featured image from Todd Cravens on Unsplash.com, charts from TradingView.com, Santiment.netPlaats een reactie