‘Ondanks crash is bitcoin digitaal goud’ – CRYPTO-UPDATE in 2022

laatste update: 06-2022


Een dramatische week voor beleggers in cryptomunten. Robert-Reinder Nederhoed van Bitmymoney houdt niettemin een rotsvast vertrouwen in de bitcoin. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

30 gedachten over “‘Ondanks crash is bitcoin digitaal goud’ – CRYPTO-UPDATE in 2022”

 1. Buy low sell high! Dit zijn juist de momenten om in te stappen nog niet zo lang geleden dacht iedereen dat het te laat was! Daarom juist nu investeren en er van profiteren in de toekomst!

 2. Wie doet met mij mee om rijk te worden ??? Koop dan nu bitcoin digibyte ripple en dogecoin elke dag een beetje op de weg naar beneden naar 3k bitcoin en mischien hopelijk nog lager voordat hij met een noodgang omhoog schiet en ons allemaal zal verassen met een nieuwjaars cadeau booooooom

 3. XRP is de enige munt met een usecase. Sluit 2 contracten per week af. Zit op de praatstoel bij IMF, het witte huis en de Europese unie. En dan kan ik nog wel ff doorgaan.
  Bitcoin is oude technologie. Het lightning network is pas over 2 jaar klaar. 2 jaar is in de cryptowereleld een eeuwigheid.
  Voor het eind van het jaar staat XRP op plaats 1

  Die gast zit gewoon nog met al zijn btc, eth en litecoin. Daarom praat hij niet over XRP.
  Tip: nu gewoon alles omzetten in XRP. Slaapt veel rustiger

 4. Er komt een echte cryptomunt van Apple of Google en die wordt hopelijk geen speculatie munt.
  Ik verwacht dat Bitcoin met Kerstmis $ 100.000 staat…
  ……
  in 2077! ff wachten dus!

 5. FF rekenen 20 miljoen Bitcointjes tegen $ 4.000 was volgens mij 80 miljard US$. Natuurlijk oud nieuws want het is inmiddels 68 miljard.
  Maar wat zegt marketcap. Dat telt alleen als je al je "waardevolle" bitcoins in 1 keer kan verkopen. Bijvoorbeeld als je een bedrijf als Heineken aan derden verkoopt.
  Dat digitale "goud" blijkt later klatergoud te zijn.

 6. Koers is sinds eind 2017 80% gedaald en toch blijven geloven, ik herken dat van casinos. Mensen die teveel wilden gingen altijd blut naar buiten omdat ze teveel wilde. Koos je voor bescheiden winst dan was je koopman geweest.

 7. Leuk geld verdienen in nu en een paar jaar? KOPEN!!!!!!!!! DAPSCOIN !!!!! 1000x winst zeker mogelijk !!!

 8. Haha onrust. Hoe vaak heb je een correctie van 50% gehad en dat het centiment "rustig" was.

  De rede dat ie zo laag staat is omdat slimme traders misbruik maken van de mensen die bitcoin kopen om morgen rijk te worden.

  Bitcoin is 10.000.000 waard maar daar gaat hij niet in een recht lijntje naartoe. Met veel volatiliteit onrust en onzekerheid bij mensen die niet begrijpen wat voor significante verandering bitcoin brengt.

 9. Het was een aanval van het BIS (bank of international settlements), ze proberen bitcoin te temmen middels "predatory pricing schemes" (kopen en daarna onder marktwaarde dumpen).

 10. 7:30 Litecoin is geen afsplitsing van bitcoin. Het zijn 2 onafhankelijke blockchains die een ander protocol hebben met andere werking en effecten.

 11. ik heb wat GULDENS (NLG)gekocht.
  GULDEN is de eerste cryptomunt ter wereld die bezitters op een veilige manier in staat stelt een belonings c.q. rente-opbrengst van naar verwachting tussen de 3% en 10% te bewerkstelligen. de beloningen voor het ‘mijnen’ van Gulden verdeeld word over miners en de nieuwe witness-rekeningen.

  Elke witness rekening helpt automatisch mee het Gulden netwerk veiliger te maken door de blokken die de miners aanbieden te controleren. Hierdoor krijg je een beloning het rente word bepaald bepaalde tijd vastzetten in deposito. Hoe meer men vastzet en desto langer, hoe hoger de beloning die men ontvangt. De beloningen zijn, anders dan het deposito zelf, op elk moment opneembaar en direct naar een IBAN nummer over te maken.

 12. Van 100 naar 200 naar 800, het kan :-). Volgens mij was het volume toen minimaal en valt het absoluut niet met elkaar te vergelijken.

  Ik kijk zo af en toe dit kanaal en eigenlijk hoor ik tot op heden geen goed onderbouwde adviezen. Men heeft het alleen over BTC, BTC is vorig jaar mega gestegen, het was zelfs op het 20.00 uur journaal. Heel Nederland in de ban van FOMO… Er zijn een paar mensen heel rijk geworden door ons te laten denken dat wij dat ook snel konden worden. De koers van BTC zakt nu dieper en dieper weg, zo diep dat je denkt, laat nu maar hangen want er is toch al zoveel verdampt. En mocht het nog een keer up gaan doen we nog mee. Maar waarom gaat iedereen zo paniekerig zijn BTC verkopen met verlies! Om toch nog wat over te houden?

  Ik lees hieronder veel over Ripple, waarom kiezen jullie voor Ripple en hoe komt het dat Ripple ook, net zoals de andere als coins, hard is geraakt?

 13. Disclaimer: alle comments hieronder die positief zijn, zijn van mensen die aan de handel in bitcoins verdienen; niemand is zo dom om zelf bitcoins aan te houden

 14. Hahaha "ik pak dat kleine beetje verlies". Mensen die al maanden in alts zitten hebben rond de 95% verlies, sommige zelfs 99%. Just learn to trade boys..

 15. Haal is professionals naar de show die er daadwerkelijk verstand van hebben en inplaats van alleen over BTC en ETH te praten ook eens te beginnen over andere alts met name XRP

 16. Alle minpunten die benoemd worden tegen bitcoin worden opgelost door Nano. Ik snap echt niet waarom niemand hierover spreekt. Zelfs de presentator benoemd het niet. Nano verbruikt 8.500.000 x minder energie. Het kost niets om geld te versturen zolang je geen 3e partij gebruikt. De transactie snelheid is bijna instant. Hoe serieus is de zorg m.b.t. de vragen die gesteld worden.

 17. Nou dat is niet helemaal wat Paul Donovan the UBS global Chief Economist aangeeft die zegt bij CNBC dat de Bitcoin is going to be buried soon maar ja dat is “ook maar een mening” inmiddels zijn we al weer onder de 4000,- dollar gezakt, Benieuwd hoe zijn mening in America wordt bekekeken. Ik kan echt geen enkel scenario bedenken waarom al die mensen die nu al een jaar hun investering hebben zien verdwijnen ooit nog gaan investeren in virtual-coins. Langzamerhand raken the “bigger Fools” op en is het kunstje uitgewerkt. Dit kan volgens mij alleen nog maar naar beneden. Kijk maar naar de jaar trend.

Reacties zijn gesloten.