‘Normale mensen’ hebben meeste BTC ooit | Wat is de Bitcoin hashrate? | Crypto nieuws vandaag | #781


Deze keer gaat Axel jullie iets uitleggen over de Bitcoin hashrate. Daarnaast is gebleken dat ‘normale mensen’ nog nooit zo veel Bitcoin in bezit hebben gehad. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:43 Difficulty bitcoin omhoog, ondanks dalende hashrate
03:35 Grootste publieke miner ter wereld vraagt faillissement aan
07:22 Ook andere grote miner in financiële moeilijkheden
10:02 Coins van overleden exchange CEO verplaatst, hoe kan dit?
12:24 Nog nooit zoveel BTC in handen retailers
15:05 Koerrrsen koerrrsen!
18:25 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “‘Normale mensen’ hebben meeste BTC ooit | Wat is de Bitcoin hashrate? | Crypto nieuws vandaag | #781”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Stel nu : de minners van bitcoin stoppen allemaal wegens te hoge energie kost . Er komt dus geen bitcoin meer bij , wat dan ? einde bitcoin of prijs omhoog wegens schaarste ?

  3. Axel van BLOX fijn je weer te zien dank je wel BITC.geen zorgen 👋✌💫💯wens je nog een hele mooi avond en tot morgen blijf gezond!!!

  4. @00:11:00 er zouden 104 bitcoins verstuurd zijn uit cold wallets ter waarde van €325.000….maar 104 btc tegenover een koers van ca. $16.500,- is ruim $1.7 miljoen!!

Reacties zijn gesloten.