Noord-Korea gevaarlijk met gestolen crypto | Bitcoin schiet omhoog | Bitcoin Nieuws Vandaag | #589


Noord-Korea gaat maar door met het stelen van crypto. Ze zijn bezig met het stelen en het witwassen van crypto en financieren daarmee nucleaire- en ballistische raketprogramma’s. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:04 Investeringen in crypto-startups knallen omhoog
04:28 Venezuela komt met belasting op crypto
06:54 Senator Texas koopt BTC
10:04 North Korea financiert raketten met gestolen crypto
12:04 Klaas Knot verwacht renteverhoging nog dit jaar
14:36 Koerrrsen koerrrsen!
19:41 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Noord-Korea gevaarlijk met gestolen crypto | Bitcoin schiet omhoog | Bitcoin Nieuws Vandaag | #589”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. als noord korea gestolen bitcoin gebruikt moet je uzelf afvragen hoe belangrijk bitcoin wereldwijd is! 💪💪💪

  3. <Ik moet zeggen. De prijsactie van Bitcoin fluctueerde de afgelopen dagen en weken, waarbij zowel stieren als beren een duidelijke impasse bereikten, de geaggregeerde markt voor cryptocurrency heeft de leiding van Bitcoin gevolgd en worstelt om een ​​beslissend momentum te krijgen. Een analist merkt nu op dat BTC zich de afgelopen maanden boven een belangrijk macroniveau heeft gehouden. Hij is van mening dat de recente consolidatie boven dit niveau een goed voorteken is voor de kortetermijnvooruitzichten en zou erop kunnen wijzen dat er in de komende weken en maanden aanzienlijk meer opwaarts potentieel is. Met dit soort tips is het raadzaam voor investeerders en nieuwelingen om te handelen met de hulp van professionele handelaren zoals Prof Troy Henderson. Hij is andere handelaren altijd een stap voor, hij heeft al mijn transacties volledig gecontroleerd om te voorkomen dat ik fouten maak en mijn geld verlies. Mijn inkomsten zijn in enkele maanden drastisch gestegen van 2,1 BTC naar 6,7 BTC met behulp van zijn strategie. Je kunt hem gemakkelijk bereiken op ᴛєIєɠramm; (@troysignal1) voor crypto-problemen.🚀🚀

  4. Anders "Death Object: Exploding The Nuclear Weapons Hoax" eens lezen.

  5. <I respect your work mate but I feeltraders should avoid attempting to predict trend reversals,they make it worse.< I believe there is more to this market than we currently understand. When people are losing, they don't endeavor to increase their average. Using coach Daniel Wright assistance, I've made almost 8.7 btc on a 2 btc Trade capital over the last 2 months.things could get worse, so make the wise decision, the markets fluctuate in cycles that might span anywhere from a few days to several years. In the case of B -TC, it's difficult to make a bullish case merely by glancing at the chart. It's a lot more complicated than some people want you to believe.You can reach Daniel on ͲeIєɠ ɾαm👉Danielwrightfx👈

  6. En nu weer een raketlancering,noord korea niks anders dan een waakhond zonder tanden woef woef.

Reacties zijn gesloten.