Nieuwe Ledger wallet! | Hoe goed doen voetbal-tokens het dit WK? | Crypto nieuws vandaag | #771


Veel voetbalclubs hebben een eigen crypto in de vorm van Fan-Tokens, zo ook teams uit dit WK. Hoe presteren deze? Daarnaast gaat Axel het hebben over een nieuwe Ledger wallet. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Ledger komt met groot nieuws!
02:50 EU lijkt met cryptobelasting te komen
04:54 Financial Times komt met nieuwe informatie over geldstromen Alameda en FTX
08:44 Hoe presteren voetbal- en fantokens tijdens het WK?
11:10 Nigeria bant contant geld uit, legt CBDC op
13:48 Koerrrsen koerrrsen!
17:20 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Nieuwe Ledger wallet! | Hoe goed doen voetbal-tokens het dit WK? | Crypto nieuws vandaag | #771”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hooi Ax .dank jewel voor je update betr. Bitc. nog aan de groene kant tussen de 16-17Amer.Dollar wens nog een mooi avond ✌👍😀😇🦮

  3. 9:08 😂🤣 laat me niet lachen met j “fan tokens “ , scam tokens moet jij ze noemen . Maar ja ik begrijp het jullie hebben ook veel scam tokens op de blocks app 😎

Reacties zijn gesloten.