Nieuwe Ethereum All Time High op komst? En wat betekent dit voor andere Altcoins? | SOL, ADA & ATOM

laatste update: 06-2022


Welkom bij Growing Capital! Ben je op zoek naar meer informatie omtrent Crypto en Bitcoin Markt Analyses?
▼ Lees dan verder de beschrijving! ▼

De laatste dagen is Ethereum omhoog geschoten na de dip van vorige week en ligt ETH op koers voor een nieuwe All Time High! Komt deze er ook? Je ontdekt het in deze video!

Dankzij de zijwaartse beweging die BItcoin aan het maken is, krijgen Altcoins nu de ruimte om te stijgen. In deze video behandelt Stef de volgende 4 altcoins: Ethereum, Solana, Cosmos en Cardano. Hij gaat dieper in op deze Crypto Coins en maakt dan ook een ETH analyse, SOL crypto analyse, ADA analyse en ATOM analyse. Veel kijkplezier!

Growing Capital is opgericht door Stef in 2017. Stef is een Crypto-Expert die de afgelopen jaren al zijn expertise heeft opgebouwd omtrent Cryptocurrencies en Bitcoin in het bijzonder.
Wekelijks geeft hij in zijn Crypto Markt Analyse zijn visie hoe de Crypto Markt er op dat moment voorstaat. Verder behandelt hij ook het laatste Crypto nieuws en Bitcoin nieuws vandaag. Kortom, Stef is de ideale persoon om je op weg te helpen in het geld verdienen met Bitcoin!
Voor diegene die ook een PROFESIONELE TRADER willen worden, heeft Stef dan ook het platform Growing Capital opgericht. Hij beschrijft zijn platform en leerprogramma het liefste als volgt:
“Growing Capital is hét leerplatform voor zowel de beginnende als gevorderde trader waarin een goede Technische Analyse de basis is voor succesvolle trades en consistente winst.”

📈 Voor meer informatie:
👨‍🏫Tradeconfirm Leerprogramma:

Hier kan je je aanmelden voor de verschillende exchanges:

Bitvavo: (Nederlandse Exchange)
FTX: (Spot en Leverage Exchange)
Binance: (Grootste Exchange ter wereld)
Bybit: (één van de beste Leverage Exchanges)

👆 Deze links kan je gebruiken, je krijgt hiermee korting op je trading fees en in sommige gevallen een welkomstbonus. 👆

SOCIAL MEDIA:

Telegram:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
Discord:

Via YouTub kanaal Growing Capital wordt wekelijks een Crypto Markt Analyse gedeeld waarin Stef zijn visie geeft op Bitcoin en verscheidene Altcoins. Verder wordt ook nog ander Crypto nieuws behandeld dat net verschenen is of een invloed heeft op de Bitcoin Markt Analyse.
Daarnaasr is deze wekelijkse video ook opgericht om een antwoord te geven op vragen die steeds terugkeerden zoals: “Wat zijn de beste Crypto Altcoins 2021?”, “Hoe investeren in Crypto Bitvavo?” en “Hoe kan ik geld verdienen met Bitcoin?”.
Of we nu in een Bitcoin Bull Run 2021 of Bitcoin Bear Markt zitten, het leren analyseren van de BTC markt zal ervoor zorgen dat je consistent winstgevend kan zijn. Zelfs tijdens de Bitcoin Crash 2021!
Vergeet dus zeker niet te abonneren op het kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de BTC 2021 ontwikkelingen en natuurlijk om een overzicht te krijgen welke Altcoins kopen 2021. Zo behandelt Stef ook Ethereum ( ETH ), Litecoin ( LTC ), Chainlink ( LINK ), Polkadot ( DOT ), Thorchain ( RUNE ), Solana ( SOL ), Terra ( LUNA ), Cardano ( ADA ), Avalanche ( AVAX ), Tezos ( TZX ), Polygon ( MATIC ), 1INCH ( 1INCH ), Bitcoin Cash ( BCH ), BakerySwap ( BAKE ) en nog vele andere Crypto Altcoins!

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pikisuperstar, rawpixel.com en starline

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

7 gedachten over “Nieuwe Ethereum All Time High op komst? En wat betekent dit voor andere Altcoins? | SOL, ADA & ATOM”

  1. ik volg je nu ongeveer 2 weken en vindt het geweldige content en wat ook heerlijk is is dat het in het nederland is. Ik wou de discord link gebruiken maar kom er niet in. De uitnodiging is verlopen geeft discord aan. misschien dat ik iets verkeerd doe? idk

  2. <Thanks 🙏 for the continuous great 😊videos, I think those who would allow market dynamics to dictate when to trade or not are either new to space in general or probably just plain naive, the sphere has far worse Seen times, enlightened traders continue to use the dip and pump and even purchase more stocks for trading sessions. I would say that more weight should be given to trading as it is much profitable than holding. Trading went smoothly for me as I got over 11Btc in just 8 weeks from implementing trades with tips marcellus. I would advise all of you to trade your asset rather than hold it for a future you are not sure about.

Reacties zijn gesloten.