NIEUW: Ledger Nano S Plus nu leverbaar! | UNBOXING + REVIEW


Koop nu je Ledger Nano S bij de officiële reseller:
Ook voor de meeste en beste seed back-up mogelijkheden ben je bij onze shop aan het juiste adres
Check hier de review op onze blog
Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:50 Unboxing
03:30 Ledger Nano S Plus ft. Ledger Nano S & Ledger Nano X
07:38 Connectiviteit & bediening
08:28 Set-up & Ledger Live
13:00 Conclusie

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

16 gedachten over “NIEUW: Ledger Nano S Plus nu leverbaar! | UNBOXING + REVIEW”

 1. Bitcoins investment and trading has really change a lot in my life and in the life of many other investors🌎thanks for your good work sir, keep it on

 2. Fijn dat de S Plus niet zo duur is geworden. Daar was ik even bang voor toen de Nano X flink duurder werd gemaakt begin dit jaar

 3. 0:40 de moeite is het wel waard. Het geld tho haha

  Edit:
  Als je al een andere ledger hebt

 4. Als ik de 24-woorden wachtwoord van mijn Ledger s. Ook gebruik op de Ledger s plus. Heb ik dan twee Ledger die werken of vervalt dan automatisch de eerste (Ledger s).

 5. Zorgen ze er dit keer wel voor dat je gegevens niet gehackt worden als je iets bij hen besteld, en je dus jaren door allerlei bedrijven wordt gebeld over financieel advies? 😏

 6. 0:56 Goede info. Precies wat ik wilde weten en nog meer. Onderbelicht item in andere reviews.

 7. Gezien de recente voorvallen ben ik me aan het oriënteren om mijn crypto’s van de exchange af te halen en kom dan al snel bij dit device uit. Even een hele domme vraag maar wat als dat ding kapot gaat? Hoe zit dat dan?

Reacties zijn gesloten.