NFT’s op Bitcoin? | ‘Bitcoin’-aandeel steeg meer dan 100% | Crypto nieuws vandaag | #812


Vandaag gaat Axel het hebben over Non-Fungible Tokens op het Bitcoin netwerk. Daarnaast gaat hij het hebben over MicroStrategy, waarvan het aandeel 100% is gestegen in één maand tijd. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 De laatste ontwikkeling: NFT’s op bitcon!
05:24 Microstrategy groeit 100% dankzij bitcoin
09:13 Craig Wright sleept 16 bitcoin developers voor de rechter
12:52 Core Scientific verliest 27.000 miners aan NYDIG
15:26 Greenidge levert óók in aan NYDIG
17:41 Koerrrsen koerrrsen!
21:03 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “NFT’s op Bitcoin? | ‘Bitcoin’-aandeel steeg meer dan 100% | Crypto nieuws vandaag | #812”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hebben jullie HIFI gezien op binance max sup 127m max ziet er goed uit wat vinden jullie allemaal er van graag reacties 😁

  3. Nə preplatyvam dur nə dobiam finasiski. Daie. Jas o. Iako proeti tə jas lihno gi dostaviv za bitonot i okymot. Lihno jas gi dostaviv samo za spaod global a ekonomia. Danso vrboski severna Makedonija evropa od skope… Prilehaheto

  4. leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met investeren in cryptocurrency en goede winsten te maken, ik doe al een tijdje mijn persoonlijke onderzoek en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  5. Despite the economic downturn, I'm so happy. I have been earning $60,000 returns from my $7, 000 investment every 13days.
    Trading with Expert Mrs Maria Jones

Reacties zijn gesloten.