30 gedachten over “NFT’s KOPEN en VERKOPEN doe je zo… [START HIER]”

 1. Directe Ether storten is dat ook een goede optie? Zo ja hoe werkt dat dan precies

 2. Je zei dat als je een NFT verkoopt dat je een eenmalig commissie moet betalen, dus als ik een week later nog een NFT verkoop, hoef ik die kosten dan niet te betalen?

 3. Deze video heeft me veel geleerd alleen weet ik niet echt wat u bedoelt met minten, want ik hoor het overal

 4. De fee's in ETH zijn super high tho , zou SOL een beter optie zijn ?

 5. Al die kosten houden mij een beetje tegen… stel ik wil mijn eerste NFT kopen voor 0.1 ETH hoeveel moet ik dan ongeveer klaar hebben staan om te minten? En wat vind jij van Laid back Llamas? Ik hoop een reactie te mogen ontvangen!

 6. Beste Gabiche,

  Allereerst bedankt voor je uitleg.
  Je hebt alles goed uitgelegd topper!

  Ik heb alleen nog een vraag.
  Ik hoor wel eens dat wanneer je een nft probeert te kopen tijdens de public mint, maar door de drukte kan je geen nft bemachtigen er toch fees in rekening wordt gebracht ondanks dat je geen nft heb gekocht. Klopt dat?

  Alvast bedankt

 7. Nieuwe video hoe je het bij solana doet? Dit was een hele informatieve video!

 8. hey man, heb nog een vraagje. Stel dat ik aanduid om 3nft's te minten, maar de vraag is erg hoog. Kan het dan zijn dat ik toch 1nog nft krijg? Of is het alles of niets?

 9. Als je kiest om niet het proces te versnellen door meer te betalen , ben je dan je geld kwijt als je uiteindelijk niets krijgt? Of is de transactie dan gewoon niet gemaakt

 10. Zou je willen uitleggen hoe het einde proces werkt want ik weet niet hoe ik allee terug krijg naar mijn bank

 11. Alle facetten komen aan bod maar dan wel met een hele hoge snelheid. Om het goed te kunnen volgen dan zou ik adviseren om het op te delen in aparte hoofdstukken Verder zou ik ook vermelden dat je nft's ook kunt minten op het polygon netwerk Dat is gratis !

 12. Hey, bedankt voor de uitleg, ik heb nog een vraagje; stel je voor, je probeert een nft te minten en je krijgt er uiteindelijk geen 1 omdat je telaat bent, zie je dat voor je betaald hebt, nadat je betaald hebt en je geld terug krijgt maar wel de gas vee's kwijt bent of hoe zit het? 🙂

 13. Hè hè al vele (Nederlandse) videos bekeken maar hier wordt (wel snel, hahaha) alles duidelijk verteld. Dank!!!

 14. Als je ze gemint heb komen ze dan automatisch in je collected op opensea?

 15. wow respect makker! juist wat ik nodig had… man jij bent een legend!!! 😀

 16. Hee ik heb aangemeld via die app wat je zei maar ik heb geen 20 euro ontvangen

 17. 📌 Ik weet niet wie, maar iemand moet dit echt horen, je moet stoppen met al je geld te sparen. Durf wat te investeren als u echt financiële stabiliteit wilt.

Reacties zijn gesloten.