NFT: verkoop je eigen foto’s, video’s of kunst online! (Ook onze eerste tweet is te koop!)


Je kan er niet omheen in de tech-wereld de laatste tijd: de NFT, Non-Fungible Token. Wat is een NFT? En wat is er goed en slecht aan deze technologie? De eerste Bright-tweet is nu als NFT te koop 👉 (als je Ethereum hebt)
REAGEER: Wat vind jij van NFT’s? En wat voor NFT zou jij van ons willen hebben?
Volg ons nieuws over NFT’s

Abonneer en zet de BEL aan 🔔

MEER BRIGHT op

https://www.facebook.com/brightnl

#NFT #Bright #Nederland #bitcoin #crypto #bitcoins #luckytv #beeple #ethereum #RTL

30 gedachten over “NFT: verkoop je eigen foto’s, video’s of kunst online! (Ook onze eerste tweet is te koop!)”

 1. hey Marijn Ik zit net je video te bekijken maar je kijkt af en toe niet echt in de camera is dat bewust gedaan of is dat een edit foutje? Maar veder een goede en interessante video.

 2. Nft's zijn is de grootste oplichting van de afgelopen tijd. Maar goed, als rijke mensen hun geld willen verspillen hou ik ze niet tegen.

 3. Altijd dat eeuwige gezeik over energie, mensen snappen er geen donder van maar wel lopen schreeuwen.
  Als energie verspilling zo belangrijk was dan bestond dat hele bright ook niet. Bijna alles is verspilling, maar ja als je het niet ziet……..

 4. Wat nou als de oorspronkelijke maker (van bijvoorbeeld die tweet van @jack) nou de tweet verwijderd? De tweet bestaat niet meer, maar iemand heeft wel 2,9 miljoen betaald voor het “eigendomschap” van iets dat niet meer bestaat.

  Hoe zit dat dan?

 5. Voor intellectuele eigendommen is dit misschien een stuk makkelijker dan een copyright, maar dan moeten die NFTs wel goed verdedigbaar zijn in een rechtbank. Wat overigens wel zo lijkt te zijn aangezien het om een duidelijke transactie gaat. Het product zelf is niet bijster bijzonder, maar het idee dat je gemakkelijk aan alle digitale producten een NFT kan hangen maakt zaken doen omtrent digitale producten misschien wel een stuk makkelijker. Je hebt jammer genoeg wel een contract nodig die aangeeft welke rechten je ontleent bij de verkoop van het NFT.

 6. Die jongens van dat schilderij….denk niet dat dat risico hebben genomen….zelf zou ik eerst een kopie in de fik steken voor ik mn 3 ton binnen had

 7. Misschien een volgende video over hoe het kopen en verkopen van een NFT? En welke sites wel en niet betrouwbaar zijn.

Reacties zijn gesloten.