NFT Steez en CEO van Cryptoys bespreken de toekomst van speelgoed en entertainment binnen Web3


Deze week ontmoette NFT Steez de oprichter van Cryptoys, Will Weinraub, om de huidige rol van spel en speelgoed te bespreken met betrekking tot hun integratie met nonfungible tokens (NFT’s) en Web3 als geheel.

Weinraub gelooft dat spelen “niet beperkt is tot kinderen” en gelooft dat we als volwassenen “nog steeds hun hele leven hunkeren naar het element spelen”. Volgens Weinraub is ‘het spel geëvolueerd door de ontwikkeling van technologie’. NFT’s, vooral in gaming, hebben deze eigendomslaag benadrukt door te spelen.

Weinraub en Cryptoys theoretiseren dat “volwassenen gewoon op zoek zijn naar manieren om zich weer kind te voelen.” Weinraub zegt dat dit een kernprincipe is van zijn ervaring met de evolutie van spel, waarbij hij de vraag ‘hoe spel evolueert’ centraal stelt.

Van actiefiguren tot het kijken hoe zijn kinderen virtuele werelden bouwen in Roblox, Weinraub benadrukte hoe diep internet een evolutie in spelen en gamen heeft gekatalyseerd. Volgens Weinraub zijn spelers niet langer beperkt binnen de grenzen van hun buurt of geografische locatie.

Weinraub benadrukte dat de inhoud van gamen “heel, heel, anders” is en meer neigt naar “sociaal spel”, ongeacht geografische barrières in vergelijking met het gamen van voorgaande decennia.

Toen hem werd gevraagd naar de zorgen over het comfortniveau van kinderen en jonge volwassenen met hun digitale interacties in tegenstelling tot hun sociale interacties in het echte leven, erkende Weinraub dat de situatie bestaat. Hij zei echter dat hoewel het “sommige mensen kan beïnvloeden, het ook een deel daarvan kan versterken”.

De evolutie van gaming lijkt zich te richten op meer ‘sociaal spel’ en het zou in veel opzichten kunnen worden ontworpen om ‘communicatieve vaardigheden te verbeteren’, stelt Weinraub.

De toekomst van gaming en cryptocurrency

Toen hem werd gevraagd naar de rol die in-game cryptocurrencies en tokenomics spelen bij blockchain-gaming, zei Weinraub dat hij er vast van overtuigd is dat ze een “belangrijke basis vormen voor blockchain-gaming”.

Er werd een niveau van “uitbundigheid” getoond toen play-to-earn-modellen voor het eerst werden gemaakt en getest, en Weinraub prees de pioniers die aanvankelijk door deze onbekende wateren navigeerden. De sector zal waarschijnlijk “zeer vruchtbare gronden ontwikkelen in het komende jaar of zo”, en Weinraub gelooft dat er uiteindelijk een “herlancering van token-gebaseerde economieën en gaming op een veel gezondere, duurzame manier” zal zijn.

Verwant: Oprichter van Crypto Unicorns zegt dat P2E-gaming zich in een lange ‘rijpingsfase’ bevindt

Bij het bespreken van in-game tokens en hun huidige gebruik, wees Weinraub erop hoe de huidige staat van de “Web3-economie is gebaseerd op tokenisatie”. Met betrekking tot de volgende generatie die tokenisatie en eigendom adopteert en ermee omgaat, beschreef Weinraub hoe het “ongelooflijk belangrijk en op de juiste manier” is.

Om meer van het gesprek te horen, stem je af op en luisteren naar de volledige aflevering van NFT Steez en zorg ervoor dat je de nieuwe podcasts-pagina van Cointelegraph bekijkt op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of TuneIn.Plaats een reactie