NEXO REVIEW – tot 12% RENTE op CRYPTO OF FIAT – REVIEW EN UITLEG incl. goedkoper Crypto versturen

laatste update: 05-2022


In deze 81ste aflevering alles over NEXO, een lending platform. Net als Celsius en BlockFi. In deze Nexo review leer je er alles over EN laat ik ook een alternatief zien, hoe je goedkoper Crypto naar een spaarrekening krijgt terwijl de GAS FEES nog erg hoog zijn. In dit voorbeeld koop ik Crypto op Bitvavo en verstuur ik vanuit mijn wallet uit Bitvavo naar mijn wallet bij Nexo.

Let op: Digital Currency is geen legal tender. Er is geen bankgarantie. Beleg alleen met geld dat je kunt missen.

Wil je een vergelijking zien tussen Nexo, Celsius en BlockFi? Daar heb ik een video over gemaakt. Die kan je hier terugkijken:

Maak nu een account aan op Nexo en ontvang TOT $100 aan Bitcoin cadeau als je minimaal $100 aan Crypto stort:

Stort $100 voor $10 welkomstbonus
Stort $200 voor $20 welkomstbonus
Stort $500 voor $50 welkomstbonus
Stort $1000 voor $100 welkomstbonus

Maak hier een account aan bij Celsius en ontvang $50 aan Bitcoin cadeau als je minimaal $400 aan Crypto stort:

Maak hier een account aan bij BlockFi en ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau (tot $1500 storten is $15 aan Bitcoin):

Crypto EXCHANGES (kopen en verkopen van Crypto currency) doe je hier:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aan kosten!)
👉Binance:
👉LiteBit:

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$625 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉Koop je eigen Ledger (Nano X) hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9

00:00 Intro over Nexo
05:13 Over de Nexo token
09:00 Nexo portal
15:40 Crypto sturen (CHEAP)
23:12 Swappen
26:15 de App
31:10 Wrap up

30 gedachten over “NEXO REVIEW – tot 12% RENTE op CRYPTO OF FIAT – REVIEW EN UITLEG incl. goedkoper Crypto versturen”

 1. Maak hier een account aan op Nexo en ontvang tot 💰$100 aan Bitcoin bij het aanmaken van een account en stort minimaal $100: 👉https://bit.ly/Nexoregistration

  Stort $100 voor $10 welkomstbonus
  Stort $200 voor $20 welkomstbonus
  Stort $500 voor $50 welkomstbonus
  Stort $1000 voor $100 welkomstbonus

  Maak hier een account aan op Bitvavo: 👉 https://account.bitvavo.com/create?a=eenrijkerleven (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aan kosten!)

  Meld je hier aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens cadeau: 👉 https://bit.ly/ERLCryptoVISADEBIT

 2. Hey Rogier. Als je 2500 EUR op Nexo stort en dan USDC aankoopt in Nexo zelf heb je 2.862 USDC. Dat is sneller en goedkoper dan via de XRP route.

 3. Ook al staat er dat je 'maar ' max 8% op fiat kan krijgen is dat in het geval van EUR niet waar, je kan ook 12% krijgen (fixed voor 3 maanden in Nexo uitbetalen), omdat Nexo het automatisch omzet naar EURx. Dus je hoeft helemaal niet moeilijk te doen om het om te zetten naar USDC je kan gewoon kosteloos EUR storten en klaar. USDC is wellicht wel beter op dit moment omdat sommige experts verwachten dat de €/$ naar 1.10 zal zakken.

 4. Heel mooi uitleg, over xrp ook, ik heb ooit wat xlm gestort, maar ik was vergeten de verplichte MEMO op te geven. Het heeft mij 6 maanden gekost, met om de twee dagen een e-mail met de door Nexo gevraagde bewijs van storting om de xlm op mijn rekening te vinden. Punt van dit verhaal is dat je niet veel moet verwachten van technische ondersteuning vanuit nexo als er iets gefixed moet worden

 5. Was Nexo (naast BlockFi) zelf ook al aan het proberen en toch steek ik weer dingen op tijdens je rustige en zeer duidelijke uitleg in zo'n video. Many thanks!

 6. Werkt de 'XRP-truc' op alle platformen? Dus ook als je crypto naar je Ledger wil brengen of terug wil halen van Ledger naar de exchange? Ben juist omwille van de hoge kosten nog (te) conservatief in op en neer schuiven.

 7. Zou je eens een korte video kunnen maken hoe je adressen toe moet voegen in Bitvavo? Het lukt me niet op mijn MacBook Air om dat te filmen voor te verifiëren.

 8. Rogier om die 12% rente te krijgen op je gestorte euro's is het wel nodig om je geld drie maanden vast te zetten.
  Uiteraard moet je ook platinum zijn.
  Voor de lange termijn visie die ikzelf hanteer zet ik mijn euro's vast voor telkens drie maanden.
  Mijn nexo tokens zet ik voor een jaar vast.
  Voor de rest een duidelijk verhaal rogier.
  Succes met je verdere video's.

 9. Hoi, ik heb even een accountje gemaakt via je link, dit is wel een leuk platform met leuke rentepercentages en extra's, en de eenvoud spreekt me ook aan. Bedankt en weer een topvideootje!

 10. Heb vandaag een account aangemaakt bij NEXO. Heb 100 USD overgemaakt.
  Weet u wanneer die 50 USD extra bonus worden gestort?
  Moet ik eerst het volledige bedrag omzetten naar crypto?
  Heb 25% XRP / 25% NEXO Token / 50% USDC gekocht. Volstaat dit om die bonus te bemachtigen?
  Dank u voor uw medewerking.

 11. Heldere en duidelijke uitleg waarvoor dank. Je kan ook USDC staken op Bitvavo voor 6,10% APY, met een verzekering van 255 miljoen. Wat is de reden dat je niet kiest voor deze optie? Naast het feit dat je een hogere rente kunt krijgen op Nexo.

 12. Gisteren heb ik via uw link een account aangemaakt, en voor meer dan 100 dollar xrp gedoneerd. Maar heb geen 25 dollar btc gekregen ?? En als ik wil swappen xrp naar nexo, gaat niet xrp komt niet in de lijst met te swappen crypto ?

 13. Hallo Rogier, ik probeer nu een account op Nexo te maken met jou refferal link, maar de Advanced Verification blijft mijn gegvens weigeren. Had jij (of iemand anders hier in de chat) hier ook problemen mee?

 14. Hi Rogier, dank voor je leerzame video's. Het begint allemaal wat onzeker te worden op de financiële markten. Heb je al een exit strategie gemaakt voor als de dollar, en daarmee ook de Euro, onderuit gaan? Wat doe je dan met al je 'crypto potjes'? Misschien leuk om daar een video over te maken? Alvast dank.

 15. Leerzame video! Maar wat ik niet helemaal begreep is of je de munten ook op je ledger kunt zetten en dan alsnog de rente ontvangen? Of kan dat alleen als je de munten op Nexo laat staan?

 16. Wederom duidelijke uitleg maar spijtig genoeg is het via bitvavo overzetten van crypto zeer omslachtig . Ik slaag er niet in om die schermverificatie te maken . Ik heb l van alles geprobeerd maar het lukt niet met mijn apple notebook of ipad ( ook niet met chrome ) . Ik ben waarschijnlijk niet de enige vandaar mijn vraag om er misschien eens een video over te maken .

 17. Ik wil een nexo account openen en keek of er iets te vinden was op youtube. Kwam ik hier terecht. Heel informatief. Uitgebreide rustige en heldere uitleg. Dank daarvoor.

 18. Hoi Rogier, ik wil de feature boosting crypto van Nexo gebruiken. Beetje hefboom trading. Wat ik maar niet kan vinden is wanneer je ingenomen positie gesloten word. Of blijf dit indefinite open staan tot je zelf kiest om dit te sluiten om eventuele winst te incasseren ?

 19. Recent je kanaal gevonden en ben erg blij met je duidelijke en informatieve videos! Zojuist via je referral aangemeld bij een platform als bedankje 😃

Reacties zijn gesloten.