Neutronpay en Pouch.ph werken samen om betaalbare geldovermakingen aan te bieden voor Canada en Vietnam met behulp van Lightning
Neutronpay, een digitaal betalingsplatform gevestigd in Canada, werkt samen met Pouch.ph om snelle en betaalbare overmakingsdiensten aan te bieden aan Filippino’s die in Canada en Vietnam wonen. Volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, heeft het partnerschap tot doel een veilige en kosteneffectieve oplossing te bieden voor Filippijnse expats die geld willen sturen naar hun dierbaren in de Filippijnen. Door gebruik te maken van het Lightning Network van Bitcoin, maakt het partnerschap de conversie mogelijk van Canadese dollars of Vietnamese dong in bitcoin, die vervolgens wordt omgezet in Filippijnse peso’s en rechtstreeks wordt overgemaakt naar de bank of mobiele geldrekening van de ontvanger.

Albert Buu, de oprichter en CEO van Neutronpay, sprak zijn enthousiasme uit over de samenwerking en verklaarde: “Onze integratie met het Lightning Network van Bitcoin is een grote stap voorwaarts in het verbeteren van het leven van onze klanten, en we kijken ernaar uit om nieuwe manieren te verkennen om cross-over te innoveren.” -grensbetalingen.”

De vraag naar overmakingen naar de Filipijnen groeit gestaag, met persoonlijke overmakingen die in 2022 een recordhoogte van 36,14 miljard dollar bereikten, volgens gegevens van de Banko Sentral ng Pilipinas. Canada was goed voor 3,6% van de totale geldovermakingen naar de Filippijnen, wat het belang benadrukt van het leveren van efficiënte en kosteneffectieve geldovermakingsdiensten aan de Filippijnse gemeenschap in Canada.

Ethan Rose, de CEO van Pouch, benadrukte het belang van het partnerschap om overzeese Filippijnse werknemers (OFW’s) in staat te stellen gemakkelijk geld naar huis te sturen. Hij verklaarde: “Werken met Neutronpay is consistent met ons streven om OFW’s in staat te stellen gemakkelijk geld naar hun families en geliefden te sturen.”

De NeutronPay-app is momenteel exclusief beschikbaar in Canadese en Vietnamese app-stores, terwijl de Pouch.ph-app kan worden gedownload via de Google Play Store en de Apple Store. Deze samenwerking tussen Neutronpay en Pouch.ph brengt razendsnelle overmakingsdiensten naar Filippino’s in Canada en Vietnam, en biedt een handige en kosteneffectieve manier om hun families en geliefden thuis in de Filippijnen te ondersteunen.

Plaats een reactie