Neutronpay en BitcoinVN organiseren Lightningcon Vietnam, Azië’s eerste Bitcoin- en Lightning-conferentieIn maart zullen bouwers en ontwikkelaars van Bitcoin en Lightning samenkomen in een strandresort in Da Nang, Vietnam.

Azië’s eerste Bitcoin- en Lightning Network-conferentie zal plaatsvinden in Da Nang, Vietnam, van 22-24 maart 2023 in het Furama Resort aan het strand, volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd.

Gastheren Neutronpay en BitcoinVN zullen het evenement organiseren in de stad die sommigen “Bitcoin Beach Vietnam” hebben genoemd. De twee bedrijven zijn, samen met Nunchuk, allemaal in Vietnam gevestigde Bitcoin-only-bedrijven en zijn verheugd om te delen wat er in Azië gebeurt met betrekking tot Bitcoin-projecten, Bitcoin-gemeenschappen en Lightning-adoptie in de hele regio.

Oprichter en CEO van Neutronpay, Albert Buu, zei over de beslissing: “Toen we rondkeken, merkten we dat andere delen van de wereld vertegenwoordigd waren met Bitcoin- en Lightning-evenementen, maar Azië en meer specifiek opkomende markten in Azië hadden er geen en werden volledig over het hoofd gezien gezien het hoge bitcoin-gebruik in de regio. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat er sinds de aankondiging van het evenement veel over is gesproken en dat het nu op de jaarlijkse must-hit conferentiekalenders van veel mensen staat.”

“We zijn enorm verheugd om ’s werelds eerste bitcoin & lightning-evenement in Azië te organiseren,” zei Malcolm Weed, COO van Neutronpay, in navolging van Buu. “Bitcoin-adoptie is erg sterk in de hele regio, met landen als Vietnam (1), Filippijnen (2), India (4), Pakistan (6), Thailand (8) en China (10) die allemaal in de top 10 van de wereldranglijst staan. voor bitcoin-adoptie, waardoor het ’s werelds bitcoin-epicentrum wordt. Met meer dan 4 miljard mensen in Azië, die de helft van de wereldbevolking vertegenwoordigen, waarvan 70% geen bankrekening heeft, is het geen wonder dat de acceptatie van bitcoin zo sterk is.”

Vanaf 22 maart begint het evenement met een meet & greet op het strand, gevolgd door twee dagen met sprekers die de nieuwste ontwikkelingen in het Bitcoin-ecosysteem zullen delen. Deze presentaties behandelen zowel de technologische als de economische aspecten van Bitcoin. Ook van bedrijven die bouwen aan het Lightning Network wordt verwacht dat ze goed vertegenwoordigd zijn en updates geven over de huidige stand van zaken en spannende lopende projecten.

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van tickets kunnen slechts 500 deelnemers deelnemen. Tweedaagse passen voor algemene toegang zijn momenteel geprijsd op $ 500, maar de prijzen zullen op 22 maart weer stijgen. Lokale Vietnamese bezoekers hebben toegang tot het non-profitevenement tegen een gereduceerd tarief van $ 40. Het persbericht moedigt lokale deelnemers sterk aan om aanwezig te zijn en meer te weten te komen over de technologie, en om Vietnamese bedrijven te ontmoeten die voortbouwen op Bitcoin en Lightning.

Softwareontwikkelaars uit Vietnam die geïnteresseerd zijn in samenwerking met het Lightning Network, worden aangemoedigd om contact op te nemen met de organisatoren via info@neutronpay.com, en degenen die geïnteresseerd zijn in spreken, modereren, vrijwilligerswerk of sponsoring worden aangemoedigd om contact op te nemen met malcolm@neutronpay.com.

Plaats een reactie