‘Nederland is waardeloos’ | Mr. Bitcoin | Bitcoin Amsterdam 2022


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “‘Nederland is waardeloos’ | Mr. Bitcoin | Bitcoin Amsterdam 2022”

  1. Grote fan van Bitcoin maar vond dit event echt nergens op slaan, leuk bedacht maar verlaag ten eerst de prijzen zodat de ‘reguliere’ mens ook geïnteresseerd is om te komen. Nu zijn er grote deels alleen maar mensen die al tijdje in het wereldje zitten. En er wordt niet veel nieuws verteld.

  2. I make huge profits on my investment since i started trading with a professional broker Mrs Stacie Morgan, her trading strategy are top notch coupled with the little commission she charges on her trade. Thanks so much ma'am♥

Reacties zijn gesloten.