Nebraskangooner geeft zijn mening over de vraag of nieuws de BTC-prijs beïnvloedt


Op 28 december, Cointelegraph’s Crypto-handelsgeheimen podcast interviewde handelaar Nebraskangooner en verzamelde zijn mening over verschillende onderwerpen. “Vlak en volledig zijwaarts en rustig”, zei Nebraskangooner toen hem werd gevraagd naar zijn mening over de prijs van Bitcoin (BTC) de laatste tijd.

De crypto-bearmarkt zag de prijs van Bitcoin gedurende 2022 worstelen en daalde aanzienlijk ten opzichte van het hoogste punt ooit boven de $60.000 in 2021. Nebraskangooner gaf een paar gedachten over de mogelijke locatie van Bitcoin binnen de berenmarkt en een mogelijke bodem voor het activum.

Met betrekking tot zijn mening over de prijs van Bitcoin, zei Nebraskangooner dat hij voor evaluatie in de eerste plaats naar prijsgrafieken kijkt in plaats van naar reguliere nieuwsgebeurtenissen. “Ik heb nooit echt geloofd in te veel nieuws dat iets beïnvloedt”, legde hij uit en vervolgde:

“Ik denk dat nieuws, meer nog, de prijsactie alleen maar versnelt. Ik heb altijd geloofd in ‘vertel me het nieuws en ik zal je de kaart laten zien’. Kortom, goed nieuws lijkt altijd te gebeuren bij steun en slecht nieuws lijkt altijd te gebeuren bij weerstand. Meer slecht nieuws komt duidelijk naar buiten in bearmarkten, en meer goed nieuws komt duidelijk naar buiten in bullmarkten.

“Ik zie het nieuws niet echt als een manier om het tij te keren”, voegde hij eraan toe. “Ik handel meer alleen in de hitlijsten.” Nebraskangooner deelde ook verdere gedachten over wat volgens hem de prijs van Bitcoin het meest heeft beïnvloed.

In de aflevering bespreken Nebraskangooner en gastheer Benjamin Pirus verschillende andere punten, waaronder zijn vroege interesse in de medische wereld en hoe hij overstapte van een carrière in de verpleging naar cryptohandel.

Cointelegraph Crypto-handelsgeheimen podcast interviewt cryptohandelaren, investeerders en analisten over onderwerpen die verband houden met cryptohandel en -beleggen. Elke aflevering bestaat over het algemeen uit drie segmenten: het vinden van de bodem, handelsgeheimen en de volgende bull run.

Luister naar de aflevering op de podcastpagina van Cointelegraph, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en TuneIn.

De standpunten, gedachten en meningen die hier worden geuit, zijn alleen van de auteurs en weerspiegelen of vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de standpunten en meningen van Cointelegraph.

Plaats een reactie