Mt Pelerin voegt ondersteuning toe voor Bitcoin Lightning – Bitcoin MagazineMt Pelerin, een in Zwitserland gevestigde cryptocurrency-uitwisseling, heeft nieuwe ondersteuning aangekondigd voor het Lightning Network van Bitcoin op hun app.

Het persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, beschrijft hoe “gebruikers Bitcoin nu eenvoudig rechtstreeks op het Lightning-netwerk kunnen krijgen, via kaart of bankoverschrijving, hun sats kunnen uitgeven, ontvangen en beheren met de mobiele app Bridge Wallet van Mt Pelerin en geld van Lightning weer kunnen uitbetalen. hun bankrekening in 14 valuta’s.”

De app en uitwisseling bedienen 171 landen en zes talen wereldwijd. Volgens de Zwitserse regelgeving kunnen gebruikers bitcoin kopen en verkopen zonder identificatie voor bedragen onder CHF 1.000 per dag. Dit behoudt de privacy in het licht van de groeiende bedreigingen met betrekking tot gecompromitteerde persoonlijke informatie.

“Mt Pelerin is van plan om geavanceerde gebruikers in de nabije toekomst hun eigen Lightning-node in Bridge Wallet te laten gebruiken”, legt de release uit. “In de tussentijd zorgt de huidige release voor de gebruiker van alle complexe kanaal- en liquiditeitsbeheerfuncties van Lightning. Dit zorgt voor een veel eenvoudigere gebruikerservaring en volledig gratis transacties. Degenen die al een eigen Lightning-node en portemonnee hebben, kunnen de service natuurlijk gebruiken om er sats op te kopen en verkopen.

Ook genoemd is de verkenning van een betalingsoplossing voor handelaren, die de handelaarskant van het Lightning Network enorm zou kunnen laten groeien. De vrijwel gratis en directe transacties die Lighting mogelijk maakt, zijn vooral handig voor verkopers en drukken de kracht van Bitcoin op tastbare manieren uit voor gebruikers.

Plaats een reactie