Mobiel BTC Rewards-spel ‘Bitcoin Miner’ overtreft 1 miljoen spelers


Het Bitcoin Miner-spel heeft meer dan 1 miljoen spelers de mogelijkheid geboden om bitcoin te verwerven.

Bitcoin Miner, een game die is ontwikkeld door mobiele gamingstudio Fumb Games in samenwerking met ZEBEDEE, heeft de mijlpaal van meer dan een miljoen spelers bereikt, van wie de meesten nog nooit eerder bitcoin hebben gehad, dankzij het toegankelijke gameplay-concept, gecombineerd met de mogelijkheid om echt geld te verdienen bitcoin.

Het beloningssysteem van Bitcoin Miner heeft bewezen een game-changer te zijn voor het onboarden van nieuwe gebruikers in de wereld van bitcoin. De game wordt mogelijk gemaakt door het bitcoin-beloningssysteem van fintech-bedrijf ZEBEDEE en stelt gebruikers in staat echte bitcoin te verdienen door simpelweg het inactieve spel te spelen.

“De magie van Bitcoin Miner is dat het een spel over crypto is dat geen enkele kennis van crypto vereist om toegang te krijgen tot en echte bitcoin te verdienen”, zegt Paul West, oprichter en CEO van Fumb Games. “Het dient als een geweldig toegangspunt tot de cryptowereld omdat het zo gemakkelijk is om te beginnen en de game zelf leert spelers een beetje over hoe mining werkt. We wilden gewoon een leuk spel bouwen, maar uiteindelijk hebben we een educatief hulpmiddel gemaakt als nou! Deze mijlpaal bewijst dat het iets is dat spelers over de hele wereld waarderen.”

De game is een geweldige manier geworden voor niet-technisch onderlegde gebruikers om meer te weten te komen over bitcoin op een manier die natuurlijk en eenvoudig aanvoelt. Ben Cousens, Chief Strategy Officer van ZEBEDEE, breidde dit uit en zei: “Het geeft veel voldoening om deze visie tot leven te zien komen met succesvolle projecten zoals Bitcoin Miner. Niet alleen raken mensen aan boord van de digitale activa-economie, maar het concept resoneert echt met zelfs de meest informele spelers en het is nu bewezen dat het duurzaam schaalbaar is.”

Het betalingsplatform dat Bitcoin Miner aandrijft, is gebouwd op het Bitcoin Lightning Network en stelt elke game- of app-maker in staat om programmeerbare bitcoin-betalingen te implementeren met behulp van eenvoudige API’s. Het zorgt ervoor dat gamemakers zich geen zorgen hoeven te maken over technische Bitcoin-problemen of complicaties. In plaats daarvan financieren ze gewoon een game-portemonnee die de transacties voor hen vergemakkelijkt.

Plaats een reactie