MIJN Bitcoin (BTC) in 2023 – 2024 analyse! | Technische Analyse | High Timeframe #bitcoin


BITCOIN (BTC) in 2023? Wat kan je verwachten?

In deze video neem ik je graag mee in mijn kijk op BTC aan de hand van technische analyse en het hoge timeframe hoe ik naar Bitcoin kijk. in de analyse neem ik je graag mee hoe ik kijk naar een Bullisch scenario en een bearish scenario.

Wil jij meer leren? Neem een kijkje op: www.hetcryptohuis.nl

Fundamentele video bekijken?

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

4 gedachten over “MIJN Bitcoin (BTC) in 2023 – 2024 analyse! | Technische Analyse | High Timeframe #bitcoin”

  1. Top video, ik heb een hoop aan de zijlijn staan. Ik kijk niet naar longs, maar meer naar shorts.

  2. Bedankt weer voor deze video! Altijd weer zeer leerzaam!

  3. hallo, ik ben nieuw in cryptocurrency en ik begrijp niet hoe het echt werkt. Kan iemand mij helpen met de juiste benadering van beleggen en goede winst maken met investeringen in cryptocurrency?

Reacties zijn gesloten.