MicroStrategy wil 750 miljoen USD bijkopen | Fitch VERLAAGT rating VS | Crypto nieuws vandaag | #927


MicroStrategy wil méér, want 152.800 bitcoin op de balans is nog niet genoeg! Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:27 MicroStrategy koopt flink bij, wil nog véél meer
02:49 Waarom beweegt de Bitcoin koers weer (een beetje)
05:14 Fitch VERLAAGT rating VS?
07:37 Belastingdienst VS gaat staking inkomsten belasten als inkomen
09:56 SEC klaagt oprichter HEX aan
12:31 Koerrrsen koerrrsen!
15:50 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “MicroStrategy wil 750 miljoen USD bijkopen | Fitch VERLAAGT rating VS | Crypto nieuws vandaag | #927”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Is dat genoeg voor een bullmarket? 😎😎😎😎

Reacties zijn gesloten.