MicroStrategy lanceert Bitcoin Lightning-apps 2023 – Bitcoin MagazineMicroStrategy zal in 2023 softwaretoepassingen en -oplossingen uitbrengen die worden aangedreven door het Bitcoin Lightning Network.

Michael Saylor, uitvoerend voorzitter van MicroStrategy, sprak woensdag over de plannen van zijn bedrijf in een Twitter Spaces-kamer en belichtte enkele van de aanbiedingen die momenteel in de maak zijn bij het softwarebedrijf.

Saylor zei dat als onderdeel van zijn overgang van CEO naar uitvoerend voorzitter, de Bitcoin-tak van het bedrijf een diepere focus heeft kunnen leggen op manieren waarop het niet alleen BTC kan kopen en vasthouden, maar ook kan bijdragen aan het ecosysteem. Terwijl het probeert uit te breiden van reguliere softwaretoepassingen naar Bitcoin, kan MicroStrategy zijn bestaande kennis gebruiken om ondernemingen te voorzien van tooling voor het Bitcoin- en Lightning-ecosysteem.

“We willen het voor elke onderneming mogelijk maken om de verlichtingsinfrastructuur in een middag op te starten” en duizenden werknemers of klanten aan boord te krijgen, legt Saylor uit. “We willen het aansluiten op bedrijfstechnologie en er een marketingstrategie van maken voor elke vooruitstrevende CMO.”

Gebieden die MicroStrategy onderzoekt voor Lightning-services, zijn onder meer het genereren van inkomsten met online content, bedrijfsmarketing, webpaywalls en interne bedrijfscontroles. Elke chief marketing officer zou in staat moeten zijn om satoshis – de kleinere coupure van Bitcoin – weg te geven als stimulans voor klanten om beoordelingen te plaatsen of feedback te geven, zei Saylor.

“We hebben teams die eraan werken en proberen volgend jaar iets uit te brengen. We verwachten in het eerste kwartaal iets te laten zien.”

Saylor zei ook in de Twitter Spaces-gesprek dat het komende Bitcoin-evenement van MicroStrategy een “Lightning for corporations”-agenda zal bevatten, die dieper zou moeten ingaan op de plannen van het bedrijf voor hoe het het ecosysteem wil verkennen en eraan wil bijdragen en een grotere acceptatie wil stimuleren.Plaats een reactie