MiCa goedgekeurd | NFT verkoop loopt terug | Crypto nieuws vandaag | #736


De Europese Raad heeft vandaag gestemd vóór de nieuwe Europese regelgeving over cryptocurrency. Deze wordt Markets in Crypto-Assets (MiCA) genoemd. Daarnaast loopt de verkoop van NFT’s hard terug. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:10 Europese raad stemt vóór MiCa
04:32 BTC voor 12.500 euro? Grayscale korting hoger dan ooit
07:24 NFT transactievolumes zakken hard
10:09 Celsius wederom in opspraak, nóg meer geld weggehaald door bestuur?
12:43 Inflatie in NL op recordhoogte
15:05 Koerrrsen koerrrsen!
17:54 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “MiCa goedgekeurd | NFT verkoop loopt terug | Crypto nieuws vandaag | #736”

  1. die mensen die op de achtergrond aan het praten zijn, zijn echt zo irritant en lijden af van het totaal. dis is al verschillende afleveringen

  2. Ja jij doet het prima👍 maar het achtergrond geratel is ergerlijk. Toch blijf ik fan👍😊👊

  3. misschien kunnen jullie hier ook alle linkjes naar al jullie sociale media adressen posten als blijvende post

  4. De achtergrondgeluiden zijn nogal storend. Voor de rest nog altijd prima content.

  5. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

  6. "To accomplish great things, we must not only act, but also dream, not only plan, but also believe." __Anatole France

  7. ook interessant om te zien wat vrijdag het usa banenrapport doet. Als daar krimp in zit kan dat misschien nog voor een oplevinkje voor de crypto’s zorgen???

Reacties zijn gesloten.