Mede-oprichter van Solana pitcht nieuwe manier van distributie van meme-munten


De mede-oprichter van Solana, Anatoly Yakovenko, heeft een nieuwe manier voorgesteld waarop meme-munten bij hun lancering moeten worden verspreid via Twitteren. Hiermee pakt Yakovenko het probleem aan dat een groot deel van alle meme-munten oplichting en tapijttrekkingen zijn die een pre-mijn hebben in het voordeel van de ‘uitvinders’.

Meme-munten moeten worden behandeld als een loterij: Solana mede-oprichter

De mede-oprichter van Solana vergelijkt meme-munten met een loterijticket, wat impliceert dat ze geen waarde hebben, maar alleen bedoeld zijn om snel geld te verdienen. “In het best mogelijke licht zijn meme-munten misschien als loterijen zonder verlies”, zei Yakovenko.

Om de distributie eerlijker te maken voor alle deelnemers, zodat niet alleen insiders en walvissen profiteren, stelt de Solana-ontwikkelaar voor dat marktplaatsen die meme-munten aanbieden, volledig eerlijke lanceringen zonder kosten moeten coördineren. Dit kan voorkomen dat zwendelversies opduiken en de liquiditeit van de gebruiker voortdurend opslokken.

In reactie op de opmerking van een Twitter-gebruiker dat 99,999% van de meme-munten oplichting is die moeilijk te onderscheiden is, stelde Yakovenko voor om een ​​”eerlijke lijst” te maken. De laatste zou bepaalde heuristieken kunnen gebruiken om actieve gebruikers te identificeren en de munt zonder premisse te verspreiden. De mede-oprichter van Solana legde uit:

Bedenk een “eerlijke” lijst die enkele heuristieken gebruikt om actieve gebruikers te identificeren en de munt zonder enig uitgangspunt te verspreiden. Eén groep onderzoekers zou de analyse kunnen doen en de lijst publiceren, en iedereen kan deze gebruiken om te starten.

Toch was er kritiek op het voorstel van de oprichter van Solana. Gebruikers wezen er bijvoorbeeld op dat er een risico bestaat dat de lijst vrij gemakkelijk te manipuleren zou zijn, omdat de integriteit van de lijst in gevaar zou komen na de eerste implementatie door middel van airdrop farming en dergelijke.

De mede-oprichter van Solana voerde echter aan hier pas een probleem in te zien als er een ketenidentiteit is. Bovendien uitten gebruikers hun bezorgdheid over het onvoorwaardelijk worden van bijdragers. De oprichter van Solana voerde echter aan dat ondanks het mogelijke gebrek aan directe prikkels voor makers van munten, de marktplaatsen zelf zouden profiteren van de integratie van deze eerlijke lanceringsmunten.

Toch was het laatste woord van de oprichter van Solana een waarschuwing:

Eerlijke lanceringsveiling om te beginnen en iedereen zou moeten verwachten dat het uiteindelijk naar nul gaat. Dat is het punt, behandel het als een loterij zonder verlies.

SOL-prijs gevangen onder trendlijn

Op het moment van schrijven werd de SOL-prijs verhandeld op $ 20,91 en zat hij vast onder de trendlijn (zwart) die op 6 mei naar beneden werd doorbroken. Voorlopig moet SOL de steun vasthouden op het 23,6% Fibonacci-retracementniveau. Als het lukt, kan het de trendlijn en de 200-daagse EMA aanvallen die op het punt staan ​​elkaar te kruisen (ongeveer $24,5).

SOL prijs, 1-daagse grafiek | Bron: SOLUSD op TradingView.com

Uitgelichte afbeelding van Spelen om dagboek te verdienen, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie