Mede-oprichter van MakerDAO gevonden dode dagen na angstaanjagende tweets


In een schokkende gang van zaken is Nicolai Arcadie Muchgian, de 29-jarige mede-oprichter van MakerDAO, dood aangetroffen. Zijn dood heeft de crypto-ruimte geschokt die getuige is geweest van een reeks tweets die Muchgian enkele dagen voor zijn dood had geplaatst. De tweets die ernstige beschuldigingen tegen machtige organisaties uitten, worden nu geanalyseerd na zijn dood.

Mede-oprichter MakerDAO voorspelt dood

De tweets van Muchgian zijn niet pas een paar dagen geleden begonnen. Er waren eigenlijk verspreid over een paar maanden. In augustus, toen de eerste tweet openbaar werd gemaakt, beweerde de medeoprichter van MakerDAO dat er mensen achter hem aan zaten. De redenering hierachter was dat Muchgian een bedreiging vormde voor een ‘centraal bankkartel’ dat zou wijzen op zijn werk in crypto. Dit was de eerste keer dat Muchgian had verwezen naar de mogelijkheid dat hem schade zou worden toegebracht.

In september zouden de tweets dan weer worden hervat. Hij had eerst een tweet gepost die leek op pure wartaal, maar de vervolgtweet zou dezelfde toon hebben als zijn tweets van augustus. Ook hier zinspeelt hij op het feit dat een organisatie erop uit is om hem te pakken te krijgen, die hij identificeert als de CIA.

De derde en laatste tweet van Muchgian over de kwestie zou eigenlijk een dag voordat hij dood werd gevonden komen. Zijn laatste tweet bevatte de meest flagrante beschuldigingen tegen de CIA en de Mossad. Hier zei hij dat hij geloofde dat ze op het punt stonden hem erin te luizen en ‘me dood zouden martelen’.

Natuurlijk vlogen zijn tweets meestal onder de radar, maar ze zouden aandacht beginnen te trekken nadat zijn lichaam op vrijdag werd gevonden. Nu zijn er meerdere theorieën in de ruimte over wat er eigenlijk met de oprichter had kunnen gebeuren en of dit echt een samenzwering was om hem het zwijgen op te leggen of dat Nicolai gewoon verontrust was.

De doodsoorzaak voor de inwoner van San Juan is vastgesteld op verdrinking. Er zijn geen berichten over kwaad opzet en lokale media melden dat er meerdere dodelijke slachtoffers zijn gevallen op het strand van Condado, waar Muchgian werd gevonden vanwege de zeer sterke onderstroom.

Muchgian, hoewel minder bekend, wordt vaak gezien als mede-oprichter van MakerDAO en zijn werk aan een fork van DAI genaamd Rai. De ontwikkelaar werkte ook aan BitShares, waar Cardano-oprichter Charles Hoskinson zei dat hij hem voor het eerst had ontmoet.

MRK trending at $900 | Source: MKRUSD on TradingView.com
Featured image from TravelPulse, chart from TradingView.com

Volgen Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet…Plaats een reactie