MAX stuurt KINDERKNOKPLOEG op BOOS af en POLITIE doet NIKS | BOOS S06E03

laatste update: 05-2022


Sander werd via Discord opgelicht voor €250. En alsof dat nog niet genoeg is, werd er vervolgens identiteitsfraude gepleegd met zijn id-kaart. Gelukkig bleek deze persoon niet zo heel goed in het uitwissen van zijn sporen: mailadressen, telefoonnummers en Paypal-accounts wijzen allemaal naar één man. Max. Maar Max ontkent. Hij levert alleen geen bewijs voor zijn onschuld. De politie doet weinig met Sanders aangifte, want online oplichting vindt bijna onophoudelijk plaats. Sander is dus boos. En dus: tijd voor ons om Max op te zoeken om uit te zoeken hoe het toch kan dat alles naar hem wijst. Met nog wat kleine tips voor jullie tussendoor.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “MAX stuurt KINDERKNOKPLOEG op BOOS af en POLITIE doet NIKS | BOOS S06E03”

 1. Even tussendoor; leuk programma, maar kap eens met die afgezaagde engelse turbo taal….
  'Dit account..' Die guy….' 'Iedere villain…'
  Klinkt als spraakgebrek…..-> why ? (in jouw woorden) Aanspraak op pubers ?

 2. In de wereld bestaan 2 soorten criminelen de slimme die anoniem en uit de bajes blijven en dan de domme criminelen die overal sporen achterlaten eindigen of achter de tralies of tussen 6 planken 6 meter onder de grond!

 3. Oh de zaak is een van velen dus pakken zij het niet op? Goed om te weten: als je maar iets crimineels doet dat vaak gebeurt dan komen ze niet achter je aan! Mooi.

 4. Wie komt er in Amerongen mee dit huis beklatten met grafiti en bekogelen met eieren, tomaten en verfbommen ? Ik zorg voor de materialen. Die 20jarige kneus kan natuurlijk niet wegkomen met deze onzin

 5. Als je Tim Hofman hoort dan maak je toch razendsnel die 200€ over zodat niet heel Nederland weet dat jij een oplichter bent? Maar deze is net als de anderen ook fucking dom en wacht tot een tv-programma je hele geschiedenis naar boven haalt 😂

 6. simpele manier om ALTIJD zeker te weten dat iemand geen oplichter is als diegene via PayPal wil laten betalen.
  Kies NOOIT voor "vrienden/familie" maar altijd "product of service"
  daardoor heb je recht om het geld via PayPal zelf terug te eisen.
  Wanneer iemand perse via "vrienden/familie" wilt laten betalen, rode vlag, niet doen!

 7. hoe kan je oprecht als vader zo non-chalant zeggen: dan moet je hem zelf even hebben
  mijn ouders hadden het me flink laten voelen

 8. Een brand kun je het beste zo snel mogelijk blussen ..
  Zo moet hier ook adequaat hufterigheid worden aangepakt … doe je dat nu niet .. dan geef ik je op een briefje " max is een narcistische graaier " nu E250 zometeen E2.500 000 .. en pappa trots

 9. Oom agent is er voor de bovenlaag van de bevolking . .. het klasse verschil lijkt me duidelijk

 10. Bij de uitleg over PayPal had nadrukkelijker verteld moeten worden dat je NOOIT als friends en family moet betalen tenzij je iemand kent en vertrouwt. Belangrijk!

Reacties zijn gesloten.