‘Max hard op weg om grootste sportman ooit te worden’


Het raceweekend in Zandvoort veranderde in een sprookje door de winst van Max Verstappen. Formule 1-verslaggever Erik van Haren en oud-coureur Christijan Albers blikken terug op de feestelijk winst. Abonneer je hier gratis:

Meer van Telesport? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELESPORT

30 gedachten over “‘Max hard op weg om grootste sportman ooit te worden’”

 1. Wat max doet en wat hij nog mogelijk kan gaan bereiken is geweldig hoor maar de invloed van cruijff en michels is vandaag de dag nog steeds te zien en ik betwijfel of iemand meer dan die 2 kan betekenen voor de sport wereld

 2. Zeker een hele grote naam, maar denk toch echt dat qua impact johan cruijff niet te evenaren is

 3. hahaha, dat is grappig. dan ben je wel heel autosport verdwaasd. hij is de beste autosporter die NL ooit heeft gehad. maar hoe vergelijk je dat met johan cruijff, joop zoetemelk, fanny blankers koen etc.

 4. Sorry maar wat een onzin is dit xD. Grootste ooit? nou dan is dus Hamilton groter dan de grootste xD EN Max moet dan nog effe 7 keer op een rij de titel winnen xD plus natuurlijk 1 extra om Hamilton te overtreffen xD

 5. Ik vind Erik van Haren tien keer beter te pruimen dan die hele Christijan Albers. Vind hem nogal onsympathiek over komen.

 6. Wel weer een statement hoor…. Grootste sportman OOIT…..

 7. Ben 100% Ferrari tifosi maar man man man Max is een legende…

 8. Deze man zegt gewoon 10 keer “heb” in een interview in plaats van “heeft”. Wat een John.. 😂

 9. wat voorbarig hahaha. er zijn nog 5 super talenten. laat hem eerst maar 8x op rij wereldkampioen worden tegen drivers als norris, russell, leclerc in goede auto's. volgende seizoen russell in een mercedes is een goede concurrent.

 10. 100% eens met deze titel. Er zijn mensen die zeggen "de auto doet 't werk". Echter…we zouden A. De auto niet v d plek krijgen en B. als dan wel…ons lichaam zou al deze (G) krachten niet kunnen handelen. Als voetballiefhebber durf ik te stellen dat F1 coureurs fitter/fysiek sterker zijn dan voetballers.

 11. Christijan Albers, zo die leeft ook nog. Hopelijk haalt die bij zijn bestelde Bugatti wel de tankslang eruit voor die gaat rijden.

 12. benzine verknoeien en dat sport noemen,hoe kom je drop?

 13. ‘Max hard op weg om grootste sportman ooit te worden’
  Gezien het onderschrift doet men sugereren dat je met autosport de grootste sportman ooit kunt worden? 
  Maar de beste sporter ooit kan hij nooit worden, want de beste sporter ooit heeft in 2017 al meer dan 300 Kampioenstitels in een hele rij van sporten, waarvan er zelfs 51 als Wereldkampioen op naam staan. Sporten waarin Snelheid Techniek en reactievermogen essentieel zijn en waarbij letsel en zelfs zeer ernstig letsel niet ondenkbaar zijn.

 14. De wielrenners Van avermaet en Fuglsang kampen met een energieprobleem sinds hun prik met het testvaccin.

 15. Bottas deed het zeer mogelijk met opzet,, ff een schone gelegenheid om Mercedes te laten voelen wat ze hem ook hebben laten voelen.

 16. Bla, die bla, bla, bla bla. Wat een oeverloos gelul weer !! Analisten die het verschil niet weten tussen heeft en heb 😳😳. Mmmmmm 😂😂😂

 17. Klopt, want als Max een keertje niet kan winnen, dan de concurentie ook niet.

 18. Sommigen zeggen dat autosport niet echt sporten is.
  Ga maar eens een uurtje karten en dan niet rijden zoals je schoonmoeder, maar net doen alsof je de kart gestolen hebt.
  Compleet uitgewoond ben je na afloop.

Reacties zijn gesloten.