Max Daniel: “Wij verkochten crypto telefoons aan criminelen” | Podcast #6


Tijdens de zesde aflevering van “Wat kan er nou gebeuren” is Max Daniel aanwezig! Max was politiecommissaris en is na een carrière van 46 jaar met pensioen. Max was een bijzondere politiechef, ooit begon hij als Arnhemse politiecommissaris in Amsterdamse achterstandswijken en ging bijklussen als hoofdagent.

Volg ook onze andere socials 👇

Instagram: @Watkanernougebeuren

Tiktok: @Watkanernougebeuren

Graag samenwerking? Mail dan naar na@najibamhali.nl

Hulp nodig bij je verslaving: O

30 gedachten over “Max Daniel: “Wij verkochten crypto telefoons aan criminelen” | Podcast #6”

 1. Interessant!

  vind je altijd zo fijn om naar te luisteren Najib. keep up the good work! ✨

 2. Vraag me af hoe de politie bepaald of zo’n operatie rendabel is, als een vooronderzoek al zoveel geld kost?

 3. Nou ik heb nog 44.000 Euro betaald aan wederrechtelijk verkregen voordeel en ze hebben mijn eerlijk betaalde auto ook afgepakt, ik ben de woning uit gezet, ik heb een leerstraf erbij gehad "budgetteren", en ik heb een taakstraf moeten doen en dat voor een wietplantage, ik had wel nog 2 vuurwapens erbij waarvan ik er een in de vitrinekast had liggen en de ander doorgeladen onder mijn kussen en daardoor is mijn straf ook veel zwaarder uitgevallen dan het normaal zou doen.
  Ik heb er meer dan 10 jaar over gedaan om alles af te betalen en overal vanaf te zijn dus ik heb mijn straf wel gehad.
  En als ik alles had geweten dan zou ik meteen weer een nieuwe plantage zijn begonnen, ik zou namelijk controle thuis krijgen maar dat is er nooit van gekomen dus als ik dat had geweten dan was ik ook veel eerder van de schulden af geweest door gewoon opnieuw te beginnen.

 4. Slm Najib en Saleh (spijt me als ik het verkeerd schrijf) misschien is het een idee om iemand te spreken die nog nooit drugs heeft gebruikt? Een stukje extra motivatie. Ik denk dat dat ook een mooie aanvulling is op jullie boodschap? Ik ben zeker al fan.

  Ik heb nog nooit drugs gebruikt, maar heb wel kennis verkregen door verslaafden in en om de familie en vind het een snijdend onderwerp met vele kanten, verhalen en gevoelens en situaties. Veel mensen hebben inderdaad echt hulp nodig, top podcast's!

 5. In het echt is deze korpschef niet zo begaan. Ik was 9 toen mijn zusje werd opgepakt, deze mafkees vond dat hij mij moest intimideren door mij ook ff in de cel te zetten, vanaf dat moment is er al iets in mij geknapt richting de politie. Hij weet zelf heel goed hoeveel misstanden politie corps Arnhem heeft. Ze zijn geworden waar ze tegen vechten en dit komt nooit meer goed. Waarom hebben ze het niet over het structureel verkeerd opleiden? Vrijheid bestaat maar uit twee mogelijkheden, autoriteit en empathie. Helaas zijn de corpsen nog zo oudbollig dat zij altijd voor autoriteit kiezen en dat heeft enkel als uitwerking fysiek als geestelijk geweld. Deze corpschef is heel gevaarlijk en kan echt iets betekenen maar wilt liever carrière maken, bah, bah, bah ,bah..

 6. Overdrijven is ook een vak. Inmiddels is alles wat binnenkomt al versneden met fentanyl, lol. Het wordt pas erger als wij het ook weer verspreiden. Drugs vrije fentanyl! Daar gaat in het land van herkomst de prijs omhoog. Dit doen de elite hoor want de goedkopere gemixte drugsen komen de straat op , zuivere drugs blijft binnen bepaalde groepen en dit zal alleen maar erger worden. Crystal meth, en fentanyl zijn opkomend omdat de armoede omzich heen slaat en dit hele goedkope drugsen zijn. Bedank je overheid maar hiervoor. Want alle drugsen zijn medicatie echter komen sommige terug als drugs! Denk daar eens overna en zie dan wie legaal de grootste drugs inkopers zijn! Nee joh richt je maar op de haven zo houd je het volk bezig,lol.

 7. Deze kill lult , India produceert groot, grootste over de wereld daar noemen ze het Jabba, crystal gemixed met caffeine en lijmpoeder..

 8. Hoor je wat hij zegt, dwang werkt beter als vrijwillig, eufemistisch speelt hij eigen rechter, zijn moraal kompas, laat hem denken dat dwang even goed werkt als vrijwillig, wauwwwww dit bedoel ik, vol paradoxale benaderen van wetten die al vast staan, zelf buigen, twisten van woorden om zo je zin door te drukken, manipuleren en waarheden verdraaien, dit toont aan hoe laag deze rat is gevallen..

 9. Hij is zo dom dat hij de verslaving wilt oplossen😂😂😂 daar is winst te halen hahahahaha zonder besef dat verslaving voortkomt uit trauma's, kan je net zoveel goede bedoelingen hebben omtrent afkicken verslaggeving, leeghoofd. Het gaat dan nimmer helpen.💀💀💀💀💀💀💀🤬🤬🤬🤬🤬🤬.

 10. Hoor je wederom bekent hij kleur. Jongens die geen knip waard zijn, wauwwwww een corpschef die zo naar mensen kijkt, die jongens zijn bij voorbaat al verloren. De gevangenis is een broeisel van criminele ideeën en omdat men dan even geen drugs gebruikt maakt dat ze meteen beter zijn, dat ze contacten opdoen in de gevangenis waardoor ze nog dichter bij de criminaliteit komen, laten ze bewust achterwegen..

 11. Ze komen eruit al bobybuilders, ja omdat ze vanuit binnen anabolen mogen gebruiken, wat een kut ventje zeg, bah, bah ,bah ze kunnen gewoon creatiene bestellen en meer, wauwwwww deze man heeft geen idee en staat echt heel ver weg van de straat en gevang maar hij doet alsof hij er nouw bij betrokken is, gadverdamme, ze kicken niet af van hun verslaving, maar vervangen het gen in de gevangenis….

 12. Willen jullie die mensen echt helpen? Dan moet er iets aangeboden worden in het gevang waarmee de gedetineerde bij vrijkomst in eigen inkomen kan voorzien. Vergeet niet dat criminaliteit voorkomt omdat mensen een beter leven willen, deze mensen hebben dromen. Wijs ze de goede richting op, hoe en wanneer een KvK aanvragen, sociale hygiëne, administratie, boekhouding, beurs, zzp'ers, etc etc ze willen zelfstandig zijn en gaan te werk als een onderneming, dus het zijn veel al managers , micro managers etc etc etc blijkbaar kan de politie en overheid dit simpelweg niet inzien en blijven stigmatiseren.

 13. Medelijden hebben! Wtf denk je dat mensen op je medelijden zitten te wachten, zelfs de basis psycholoog kent deze man niet. Wie in een ander zijn haar empathie stapt, verkeerd zich in het zelfde water als de hulpbehoevende. Begrip is er nodig om aansluiting te vinden, niet dat afstandige , oppervlakkige zogenaamde medelijden, gtfo hoe meer hij zegt hoe dommer hij overkomt. Ik wil wel eens tegenover hem zitten en gewoon elkaar beargumenteren en ik zal niet boos worden en of schelden, ik teken daar zelfs een boete clausule voor, maar dit is absurd, jullie staan heel erg ver van deze problemen maar doen alsof er echte inzage, en kennis is en dat is best kwalijk. Ik stop dan ook met kijken op min 25:21. Jullie komen over als Rutte die beweerde dat de supermarkten toch altijd al om 18:00 dichtgaan, daarmee is de afstand tot de werkelijkheid enigszins niet kloppend. Daag jezelf uit en laten we dit doen!.

 14. Jammer dat hij alles en iedereen maar hokt terwijl de documentaire, hoe de politie loog en bedrog pleegde om maar tasers te krijgen, er niet om liegt. Ik vraag me oprecht af wat zo iemand dan vind van de wandaden die de organisatie zelf pleegt? Waarom is het niet mogelijk om voor een burger een aanklacht in te dienen tegen een agent, terwijl de overheid dit wel op de site vermeld dat dit ten alle tijden moet kunnen, waarom blijkt de praktijk anders te zijn, de macht die de politie dan heeft is absurd, ze dwingen mensen om met een advocaat een aangifte te komen doen waardoor 80% afhaakt omdat dit 1500 euro kost, dit is niet toegestaan maar wel de werking vanuit de politie, ik wil geen vinger wijzen, maar dan moeten zij dat ook niet doen terwijl er zoveel mis is binnen hun organisatie, waarom wordt er vanuit de opleiding geleerd dat iedereen dader is,lol en dat de agent alles mag doen wat hij acht om zijn situatie veilig te stellen ook al is dit onschuldigen geweld aandoen? Laten we wel wezen dit heeft geen nut. De politie wilt alles en iedereen als ziek etc etc bestempelen maar zij hebben zelf geen schone lei en of zoals deze agent, doen met alsof ze heel dicht bij het volk staan terwijl hij gewoon zijn onwerkelijke riedeltje erdoor heen drukt, dan is alles wat ervan uit zulke visie komt gedoemd te mislukken. Hij ziet niet in dat de politie inmiddels zelf een onderdeel is geworden van het probleem, ( door eigen belang)deze man is met hele andere dingen bezig zoals carrière waardoor hij slachtoffers want een meisje wat in prostitutie beland is ook slachtoffer, onderschoffeld en ze tot dader en erger bestempelen doet want ze zijn ziek. Overduidelijk is deze man zelf ziek. Hij is rechter, psychiatrie en alles in èèn. Heel eng man..

 15. Wat een domme stelling en jullie gaan er niet eens tegenin man. Want alle medicijnen zijn drugsen. Beseffen jullie wel dan dat de overheid zelf drugs moet importeren, produceren etc etc etc. Als je dan de nadruk enkel legt op havens, beperk je het zicht tot het hele plaatje! Voorbeeld ziekenhuis slotenvaart was betrokken bij het produceren van heroïne, zoek maar op.

 16. 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿👏🏿😍💖💖💖💖💖💖💖💖🥋🥊⚽️💪🏿💪🏿🥊🎓🎓🎓

 17. Ich freue mich über saka the great doctor den ich auf Facebook gefunden habe er hat meine Frau in einen Liebeszauber verzaubert sie ist nach 3 Jahren Scheidung wieder bei mir..

 18. Ich freue mich über saka the great doctor den ich auf Facebook gefunden habe er hat meine Frau in einen Liebeszauber verzaubert sie ist nach 3 Jahren Scheidung wieder bei mir..

 19. FANTASTISCHE SPREKER van de politie en NAJIB & REDA zijn nr 1 voor mij op YT👍

 20. En dan ben 64 jaar heb je niks gedaan alleen de staat rijk maken was het waard allemaal

 21. Weer wat nieuws geleerd dankjewel ome agent geniet van je pensioen 💪

 22. Lang verhaal kort, Nederland staat achter het drugs gebruik en de handel

 23. Het gesprek gaat gewoon nergens over echt waar letterlijk he-le-maal nergens over, schijnheilige gebeuren over gedoogd dit gedoogd dat, ze weten dat op festivals 90% drugs gebruikt en niemand doet er wat aan

Reacties zijn gesloten.