Marktupdate: Bitcoin en Ethereum


Het was inderdaad een kwestie van tijd want de koers van Bitcoin is dan eindelijk door de 15 dagen Moving Average (MA) heen gebroken en vele alts lieten gisteren flinke stijgingen zien. In deze video bespreek ik met name de grafiek van Bitcoin want die ligt tegen een weerstand aan wat een belangrijk moment is in het verdere verloop van deze relief rally en in het tweede gedeelte bespreek ik ook kort nog even de grafiek van Ethereum. Enjoy!

Inhoud van de video

00:00 – Intro
01:30 – Bitcoin
20:41 – Ethereum
23:25 – Afsluiting

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

19 gedachten over “Marktupdate: Bitcoin en Ethereum”

 1. Altijd top david! DCA pas ik op dit moment gewoon toe!
  Zelf denk ik dat het meer dan de 13.6k wordt aangezien iedereen naar 12k kijkt en market makers wel hun orders moeten kunnen vullen 🙂 Meestal front-runnen ze de rest.

 2. Top content as usual! Zilver meenemen, zou ik ook wel kunnen waarderen.

 3. Weer interessant.
  Bedankt.
  Wil graag jouw kennis horen over euro dollar

 4. Weer uitmuntende video en ja hoor… je plekje RB is veel minder storend 👏

 5. Goeie content wederom David. Dank.

  Tijd terug gaf je aan te overwegen een pdf te willen maken, en volgens mij is dat er nog niet van te komen. Ik snap dat je het druk hebt met werk, YouTube en leven, en ik wil je ook zeker niet opjagen, maar ik heb er nog steeds interesse in.

 6. Top video, vind super interessant over dollar/euro. Bedankt en tot de volgende keer

 7. Bedankt voor de video.
  Verwacht je dat wanneer de FED op 26/27 juli de rentevoet met 100 basispunten verhoogd, de markt hier weer heftig op gaat reageren?

 8. Bedankt weer voor een goede video David. Ik heb zeker interesse naar jou analyse van de EUR / USD

 9. Leuk dat je energie krijgt van je zonnepark project🤣🤣🤣en ook wel zo handig

 10. Dank weer David voor de leerzame content. Goud en Zilver zoek ik mooi vinden.

Reacties zijn gesloten.