Marktkapitalisatie PEPE overschrijdt $ 1 miljard terwijl geruchten over Gemini-lijst zich verspreiden


Crypto Twitter’s favoriete nieuwe meme-munt Pepecoin (PEPE) heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Met een indrukwekkende rally in de afgelopen 24 uur overschreed de munt de marktkapitalisatie van $ 1 miljard en heeft nu zijn positie als een top 100 cryptocurrency verstevigd. Maar na een rally van meer dan 20.000x sinds de lancering drie weken geleden, wat zou deze nieuwe rally voor de meme-munt kunnen stimuleren?

Gemini Listing Geruchten stimuleren nieuwe groei

Op donderdag, Tyler Winklevoss, een van de mede-oprichters van de Gemini-uitwisseling, getweet een kikker-emoji die leidde tot geruchten in de PEPE-gemeenschap. De tweet die alleen de enkele emoji bevatte, werd opgevolgd door een andere tweeten met de emoji maar deze keer met de woorden “klinkt zeldzaam” eraan toegevoegd.

Na de tweets verspreidden geruchten zich snel dat de beurs van plan zou kunnen zijn om de meme-munt op de lijst te zetten, die sinds de lancering een aanzienlijk volume heeft binnengehaald. De geruchten werden verder aangewakkerd door het PEPE-team dat zijn schatkistbezit verplaatste naar een multi-sig-portemonnee.

De reden hiervoor is dat grotere beurzen vaak vereisen dat schatkistfondsen van teams worden beveiligd voordat ze worden genoteerd. Dus speculaties namen snel toe over een mogelijke lijst en de Winklevoss-tweet heeft de gemeenschap ervan overtuigd dat de Gemini-lijst de volgende is.

PEPE stijgt 100% in één dag

Op dit moment is het geen verrassing meer dat PEPE zo snel beweegt. Maar de overgang van een marktkapitalisatie van $ 500 miljoen naar meer dan $ 1 miljard in één dag in een bearmarkt is een behoorlijke prestatie. Toch is dat wat de meme-munt deed.

Gegevens van on-chain aggregator CoinGecko laten zien dat de prijs van PEPE is gestegen van een prijs van $ 0,00000114 waarmee het de dag opende naar een nieuw record ooit van $ 0,00000310. Dit bracht zijn marktkapitalisatie op een hoogtepunt van $ 1,1 miljard.

PEPE reaches new all-time high before correcting downward | Source: PEPEUSDT on TradingView.com

Als de geruchten over de Gemini-lijst waar zijn, zou de meme-munt zich kunnen voorbereiden op een run tot $ 2 miljard, alleen al buiten de lijst. Het 24-uurs handelsvolume van $ 800 miljoen is ook aanzienlijk hoger dan dat van zijn grootste concurrenten, waaronder Dogecoin met $ 253 miljoen en Shiba Inu met $ 94 miljoen.

De meme-munt is al door Binance vermeld in de Innovation Zone en er zullen naar verwachting meer uitwisselingen volgen.

Interessant is dat een volgende stap van 6x ten opzichte van de huidige prijs de marktkapitalisatie van PEPE SHIB zou doen omslaan, iets dat een aanzienlijke prestatie zou zijn, waardoor het de op één na grootste meme-munt zou worden op basis van marktkapitalisatie. Voorlopig rust PEPE echter gemakkelijk als de op twee na grootste meme-munt op de markt.

De gemeenschap is ook snel gegroeid en op het moment van schrijven heeft de PEPE officiële Twitter meer dan 233.000 volgers. Uit on-chain data blijkt ook dat er nu bijna 92.000 houders zijn van de munt van minder dan een maand.

Volg Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet… Uitgelichte afbeelding van PYMNTS, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie