MARINA BAY SPA: GEZONDHEIDSKLACHTEN, KOTS IN JACUZZI EN GLADDE PRAATJES | BOOS S07E04


Als je naar een spa gaat, verwacht je meestal niet dat je hier hoestend en krabbend weer naar buiten komt. Toch gebeurde het meerdere mensen in onze mailbox. Hun klachten – jeuk, brandende ogen, huiduitslag en meer – kunnen volgens experts komen door een te hoge chloordosering. Dus wij leggen de eigenaar van de spa – Wesley – even wat vragen voor. Waaronder de verhalen van ex-werknemers, die niet bepaald te spreken zijn over de gang van zaken achter de schermen. En even voor de goede orde: het gaat om twee spa’s in Den Haag (Marina Bay Spa en Palmbeach Spa), twee in Amstelveen (Atlantis Spa en Mamounia Spa) en eentje in Stolwijk (Tropicana Spa). Het overkoepelende bedrijf: VIP Spa.
Deze aflevering kwam tot stand met behulp van het juridisch loket, advocaat Els Doornhein, dr. Jetske Ultee en meer.

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “MARINA BAY SPA: GEZONDHEIDSKLACHTEN, KOTS IN JACUZZI EN GLADDE PRAATJES | BOOS S07E04”

 1. Mensen met die al dan niet neppe cartier brilletjes kan ik echt moeilijk serieus nemen.. beetje het gucci petje van nu

 2. laat dit soort mensen gewoon een rechtzaak starten. Win je toch 100%? dacht dat boos vooral voor oneerlijke zaken was.

 3. Ik heb het altijd al gezegd: het Nederlandse rechtssysteem is te zwak. In andere westerse landen pak je een advocaat, klaag je ze aan en gaan ze failliet. Nederland mist deze cultuur compleet.

 4. Het enge is , als dit allemaal klopt, dat deze guy met de grootste nonchalance alles verwerpt en ook middels zijn houding de indruk wekt compleet eerlijk te zijn. Zelf ben ik een (semi) body language expert en, als dit klopt, is het angstaanjagend het niveau waarmee deze man zijn vermeende onschuld probeert te bewijzen. Laat staan dat zelfs Tim Hofman er niet terplekke doorheen kon prikken om hem van zijn a propos te brengen. Huur mij een keer in!

 5. Waarom doen mensen raar om het feit dat zijn extensions heeft van 600 euro? Iedereen heeft andere prioriteiten. Misschien heeft zij gespaard voor extensions terwijl anderen elk weekend uitgaan en zuipen? Stomme vooroordeel

 6. Die chloor aanval is omdat men een chloorbom uitvoert. Dit gebeurt enkel dus als er heel veel vervuiling is in het water. Er moet dus ook gekeken worden wanneer men dit water ververst.

 7. Als je zoals de ODMH je controles aankondigt kun je jezelf beter opheffen. Scheelt ons weer een hoop nutteloos belastinggeld.

 8. Pijnlijk om te zien. Zelfs de betere zwembad hobbyist weet dat Chloortabletten niet in commerciële baden mogen worden gebruikt. Wesley is hiervan op de hoogte want hij wijst demonstratief zijn natriumhypochloriet aan. Duidelijk is dat zijn personeel geen training heeft gehad in het meten van zwembadwater. Want voordat chloor ter sprake komt moet altijd eerst de PH worden gestabiliseerd. Als je dat niet doet is de chloormeting altijd onjuist. (In het filmje schijft iemand in de app dat de PH niet verbeterd van het toevoegen van chloor… tsja) Als je weet dat er een controle aankomt en er klopt iets niet dan ververs je snel grote hoeveelheden water en ventileer je het gebouw. Brandweer had watermonsters kunnen nemen.

 9. Pfoe, krijg alleen al jeuk en uitslag van alle spelfouten in de appjes

 10. Ik vind het mee kijken op je telefoon naar verhuurde locatie's echt het laagste van het laagste. Wat een zielig mannetje ben je dan zeg hee! Bah..

 11. Hé daar heb ik mijn auto APK laten doen bij dat terrein daarboven haha.

 12. Als er chloorgas was had de brandweer dat wel gemeten bruh.

 13. Ach ach ach zit die lamlul op de binckhorst, wil je naar een spa zit je op een aggenebbis bedrijven terrein xd

 14. Boos doet niks, zaak veranderd van naam en gaat door, heb dit in Dubai vaak gezien met hotels etc

 15. Oh nou kijk eens aan. Vrouwen uit doubletstraat komen ook naar boos

 16. Dit is een iets oudere aflevering, maar toch wil ik nog even aanhalen dat mensen kritisch moeten zijn op dit soort bedrijven die met chloor werken. Chloorgas werd in de eerste wereldoorlog als strijdgas gebruikt en is dus zeer gevaarlijk.

  Bij bedrijven als deze zouden meteen alle vergunningen permanent moeten worden ingetrokken.

 17. wat een gladde , vertrouw je toch niet en zijn bedrij al helemaal niet

Reacties zijn gesloten.