Makkelijkste Crypto Scalping Strategie OOIT! || Rijk Worden met 100% Winrate


Cryptocurrency scalpen is niet voor iedereen weggelegd, of toch wel? Met deze eenvoudige en winstgevende crypto trading strategie kan iedereen dit. Kijk en leer, want je leert alles in deze video!

Download het stappenplan met settings: www.cornemarchand.nl/scalping-strategie
ByBit #1 exchange ($4050 trade tegoed + airdrops):

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:

Wat we bespreken:

00:00 – 03:40 Intro
03:40 – 07:47 Hoe werkt deze crypto scalping strategie?
07:47 – 08:02 Gratis download
08:02 – 12:06 Indicatoren toevoegen
12:06 – 13:08 Juiste exchange voor deze strategie
13:08 – 14:23 Traden op ByBit
14:23 – 16:15 Outro

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#crypto #scalpen #strategie

27 gedachten over “Makkelijkste Crypto Scalping Strategie OOIT! || Rijk Worden met 100% Winrate”

 1. Ik kan geen Chandelier Exit selecteren weet iemand hoe dat kan of hoe ik dat wel voor elkaar krijg

 2. Om geld op deze Exchange te krijgen is voor mij onmogelijk. Wat een gedoe.
  Dan ben je met bitvavo beter . Geen gedoe met creditcard en p2p nonsens.

 3. Hoi Corné! Thanks voor het delen van deze strategie! Echter vroeg ik me af wat je doet als de lijnen elkaar kruizen en gelijk daarna weer kruizen. Zo had ik net dat de lijn er onder kwam, maar daarna weer gelijk bleef. Hoe bepaal je dan het instapmoment?

 4. Hoe zet je een alert aan voor het krijgen van de buy/sell signalen

 5. Misschien heb ik het gemist in de video maar kan je dit ook gebruiken voor de 3 minute chart?

 6. De lijnen kruisen elkaar, dus ik stap in, maar 5 minuten later laten de lijnen die kruising helemaal niet meer zien en gaat de Trent opwaarts… hoe kun je dit voorkomen? Ik had een Sell signaal en de lijnen kruiste elkaar dus even…

 7. Topper! Ik ga er vanuit dat je wacht tot de candle geclosed is voordat je de trade neemt?

 8. top video Corne! binnenkort 3 weken vakantie. gaan we lekker scalpen. kijken of dit wat voor me is. Thanks voor het naslagwerk en al je inspanningen om het ons makkelijker te maken.

 9. Corné , ik wil je bij deze bedanken voor deze life changing strategy . Super duidelijk uitgelegd en inderdaad super hoge returns. En dan geef je deze strategie ook nog eens helemaal gratis en voor niks weg . Dankzij deze strategie kan ik nu voor vandaag stoppen met werken en lekker in de zon gaan zitten . Many thanks ! 🙌🙌🙌

 10. Winsten kun je hier zeker mee behalen maar een verdienmodel denk ik niet.

 11. Hoi Corné,

  Vraagje nog. Hoeveel Leverage gebruik je hier? of is dat gelijk aan de andere scalp video?

 12. Bedankt voor de info Corné ik ben momenteel nog bezig met school. Wel heel veel met crypto bezig.wil het scalpen na mijn studie heel graag leren. Het lijkt me heel moeilijk nu heb ik binnen kort vakantie en ik vroeg me af of er nog een boek was waar van je zegt dit heeft nuttige info en leer je de beginselen en snappen hoe alles werkt hoop van je te horen. Bedankt voor de vids ook deze worden goed bekeken. Zie je later

 13. Ben er al een halve dag mee aan het spelen, voor mij werkt de 3 min het best. 120€ profit 🙂

 14. Ik zal het eens proberen, bedankt. Ik neem aan dat je bij een sell in je long-trade geen rekening houdt met de RSI lijnen?!?!?

 15. Gewoon laag inkopen en hoog door verkopen simpel is het maar wees er op tijd bij anders moet je wachten 🤣

 16. elke keer als tradingview een buysignaal laat zien en ik heb op hetzelfde moment kruizende rsi lijnen. dan plaats ik een buyorder op bybit. en dan kijk ik op tradingview is dat buy signaal weg? met geluk komt het signaal 1 candle later weer. maar heb ook pech

 17. Goedeavond Corne, sinds vandaag nieuw op je kanaal. Erg interessante video en meteen de handleiding gedownload, ga me er meteen in verdiepen. Top en bedankt!

 18. Zeker interessant en ga dit ook zeker eens proberen. Goeie uitleg ook alweer.

 19. Ja meer van dit is altijd goed. Ik wil blijven leren.🤑 Ga zo door Corne!🤗😎

 20. Jooo Corné vraagje kan ik instellen bij deze strategie dat ik een melding krijg wanneer er een signal komt zo hoef ik namelijk niet 24/7 achter de charts te zitten? Let me kno

Reacties zijn gesloten.