Makers USDC willen crypto bank | Tether (USDT) wil minder schulden | BTC nieuws vandaag | #631


De stablecoin-wereld staat niet stil. Elke dag komen er meer intiatieven om stablecoins beter te maken. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:06 Difficulty adjustment + hashrate update
03:08 BTC vliegt van exchanges af
05:35 Circle stap dichterbij banklicentie
09:02 Tether blijft balans verbeteren
11:35 Fortune 500 bedrijf gata cryptohandel aanbieden
13:35 koerrrsen koerrrsen!
18:14 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Makers USDC willen crypto bank | Tether (USDT) wil minder schulden | BTC nieuws vandaag | #631”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. I like to watch how stable coins develop. Now I use USDT more and more often and I am happy with my choice.

  3. <<Ik ben nieuw in cryptocurrency en ik begrijp niet hoe het echt werkt. Kan iemand me de juiste benadering laten zien om te investeren en goede winst te maken met investeringen in cryptocurrency?

  4. When a couple more countries accept Tether as legal tender, you will be completely different!

  5. Hallo meneer, ons bedrijf is erg optimistisch over uw kanaaladvertentie en zou u willen uitnodigen om de nieuwste projecten van ons bedrijf te promoten. Als u geïnteresseerd bent, laat dan uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Oprechte groeten, bedankt!

  6. Ik ben blij dat ik destijds in crypto ben gestapt, want het was financieel een game changer voor mij en het was mijn beste beslissing tot nu toe

Reacties zijn gesloten.