Maak kennis met de persoon die ‘scrappy’ hackers een comfortabel bed aanbood tijdens ETHDenver


Duizenden ontwikkelaars, hackers en crypto- en blockchain-enthousiastelingen daalden af ​​naar Denver, Colorado in de Verenigde Staten voor de ETH Denver-conferentie van 24 februari tot 5 maart.

Omdat accommodatie in de hoofdstad van Colorado beperkt beschikbaar was, kozen velen ervoor om hun toevlucht te zoeken voor de drukte en krappe ruimtes in “hackerhuizen” – waar slapen optioneel is en netwerken het doel is.

Jessy, de naam achter zo’n huis – Jessy’s Hacker House – organiseerde vier “hackerhuizen” die 50 deelnemers van de ETHDenver-conferentie en BUIDLWeek ontvingen – een reeks workshops en evenementen, evenals een BUIDLathon waardoor teams konden strijden om prijzen en investeringen.

Ontmoeting met Cointelegraph in een van hun huizen op 28 februari, Jessy en mede-organisator Waylon Jepsen bleven druk bezig met het opzetten van posters en het controleren van het comfort van de gasten.

Volgens de gastheer van het hackerhuis werkte ze in 2022 bij een durfkapitaalbedrijf tijdens de laatste ETH Denver-conferentie, toen een aantal in het buitenland gevestigde mensen op sociale media postten dat ze op zoek waren naar een plek om te verblijven in de hoofdstad van Colorado. Zoals velen die aanwezig waren bij het evenement in 2022, testten Jessy en haar huisgasten positief op COVID-19, maar ze konden nog steeds netwerken en projecten ontwikkelen.

“De motivatie was eerder als ‘hé, dit zijn coole mensen – laten we ze gewoon ontvangen en leren kennen’,” zei Jessy. “Het was voor mij de langste tijd een voertuig om mijn eigen mede-oprichter te vinden en te ontdekken bij welke ideeën ik me wilde aansluiten.”

Jessy bij een van de hackerhuizen op ETHDenver 2023

“De magie gebeurt wanneer je de meest relevante mensen aan boord hebt […] We vervoeren een diverse groep mensen. We hebben mensen die erg crypto-native zijn, we hebben mensen uit de academische wereld die cryptografie en specifiek onderzoek doen […] Je hebt mensen die net 19, 18-jarigen zijn – die eerstejaars zijn – die net aan hun carrière beginnen.

De vier “hackerhuizen” verspreid over de Denver Metropolitan Area waren de thuisbasis van meer dan 50 mensen en een paar bezoekers tijdens de week van de conferentie. Ongeveer 300 technisch ingestelde personen vroegen om een ​​slaapplaats en netwerkmogelijkheden bij de huizen, die werden gefinancierd door sponsors in de blockchain-ruimte en onder toezicht stonden van Jessy en Waylon.

Een gast van een hacker die aan het werk is

Hoewel Jessy zei dat er enkele financiële prikkels waren om deel te nemen aan de hackerhuizen – bijvoorbeeld om contact te maken met VC’s en potentiële medeoprichters – konden gasten ook persoonlijk profiteren van de ervaring.

‘Je bent hier om langdurige vrienden te maken,’ zei Jessy. “Ik denk dat het enige model dat we echt hebben, is om langetermijnspellen te spelen met langetermijnmensen. Een deel van het interviewproces is dat we mensen selecteren waarvan we denken dat ze bij de sfeer passen, echt zijn – echte scrappy in de ruimte.

Uitzicht op de Rocky Mountains vanaf het dak van het hackerhuis

Verwant: Valse Ethereum Denver-website gekoppeld aan beruchte phishing-portemonnee

ETH Denver eindigde op 5 maart, maar andere grote conferenties met betrekking tot crypto en portemonnee in de nabije toekomst zijn de Paris Blockchain Week en Consensus in Austin, Texas. Hoewel ETHDenver op het moment van publicatie geen officiële cijfers over het aantal aanwezigen had vrijgegeven, zouden naar verluidt meer dan 30.000 mensen geregistreerd voor de conferentie.Plaats een reactie