LUNC zet neerwaartse trend voort ondanks testnet-upgrade


Onlangs stond het Terra Classic-ecosysteem in de schijnwerpers vanwege zijn ontwikkelingsinspanningen, met de testnet-upgrade naar versie 2.0.0 als de nieuwste vooruitgang. In tegenstelling tot de algemene verwachtingen, heeft deze recente verbetering zich niet vertaald in de prijs van het Terra Luna Classic-token (LUNC).

Sinds begin februari zit de prijs van Terra Luna Classic in een neerwaartse trend. En het kan gezegd worden dat de recente groei van het project niet veel heeft gedaan om deze achteruitgang een halt toe te roepen.

LUNC-prijs daalt met 15% in één week

De afgelopen zeven dagen heeft de Terra Luna Classic-markt een drastische prijsdaling doorgemaakt en meer dan 15% van zijn waarde verloren. Aan deze bearish periode ging een week vooraf waarin de koers van LUNC relatief stabiel was en zich in horizontale richting bewoog.

Een bredere blik op de markt leert echter dat Terra Luna Classic de afgelopen maanden in een dalende trend zit. Sinds begin februari heeft het token een prijsdaling van bijna 53% geregistreerd.

Volgens gegevens van CoinGecko wordt LUNC momenteel gewaardeerd op $ 0,00009549. In de afgelopen 24 uur is de waarde van deze cryptocurrency met ongeveer 5% gedaald, waardoor het onder het cruciale niveau van $ 0,0001 in die tijd viel.

LUNCUSD on a downward trend | Source: LUNCUSD chart on TradingView

De laatste keer dat Terra Luna Classic onder deze prijs kwam, is terug te voeren tot augustus 2022 – de nasleep van de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. Nu het niveau van $ 0,0001 niet wordt vastgehouden, hoopt het token rust te vinden op het volgende ondersteuningsniveau van $ 0,00009275, ook al is het huidige sentiment sterk bearish.

L1JTF stelt Mainnet-upgrade voor naar V2.0.0

Ander nieuws: het L1 Joint Task Force-team heeft zojuist de upgrade van het rebel-2-testnet naar v2.0.0 voltooid, waarbij verschillende nieuwe functies zijn geïntegreerd voor betere functionaliteit en beveiliging. Dit dient met name als een voorbereidende stap in de richting van de Terra Classic mainnet-upgrade.

Het testnet is geüpgraded naar v.2.0.0 met Cosmos SDK v0.45 en biedt een veilige en gecontroleerde omgeving voor het L1-team om upgrades op het mainnet te testen. De testnet-upgrade, voltooid op 4 mei, werd op Twitter aangekondigd door Till, een parttime ontwikkelaar voor het L1-team.

Na de succesvolle upgrade van het testnet diende de projectmanager van het L1-team een ​​voorstel in om het Terra Classic-mainnet te upgraden naar v2.0.0. Volgens het voorsteldocument is de implementatie van de mainnet-upgrade gepland voor 17 mei. Deze verbetering zal een overgang naar Cosmos SDK v0.45.13 en Tendermint v34.24 implementeren.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze upgrades in overeenstemming zijn met het revitaliseringsplan van Terra Classic. Na aanzienlijke successen geboekt te hebben in het eerste kwartaal van 2023, lijkt het ontwikkelingsteam klaar om meer mijlpalen te bereiken in het tweede kwartaal van 2023.

– Uitgelichte afbeelding van BTCC, grafiek van TradingViewPlaats een reactie