LUNC Burn Tax ingesteld om te stijgen tot 0,5% als KuCoin-voorstel goedkeuring krijgt


Na het verzamelen van de vereiste stemmen is er zojuist een belangrijk voorstel aangenomen in het KuCoin-netwerk. Het voorstel had tot doel de brandbelasting van Terra Classic LUNC te verhogen tot 0,5%.

Na de positieve resultaten verklaarde KuCoin dat de brandsnelheid van het LUNC-netwerk werd verhoogd van 0,2% naar de voorgestelde 0,5%.

LUNC Network verbrandt belastingpieken op KuCoin

KuCoin nam toe Twitteren om de verhoging van de verbrandingsbelasting aan te kondigen. In zijn aankondiging verklaarde KuCoin dat het de verhoging van Terra Classic LUNC en TerraClassicUSD (USTC) op zijn platform zou vergemakkelijken na activering van de belasting op verbranden.

De activering vindt met name plaats op de aangewezen Terra Classic-blokhoogte van 12.902.399 en wordt van kracht op 23 mei.

Eenmaal geactiveerd, zal KuCoin gebruikers meer betalen voor transacties met de twee crypto-activa, LUNC en USTC. Afgezien van de verhoogde betalingen, zal de verbrandingsbelasting het aanbod van LUNC verminderen.

Maar er is nog steeds een keerzijde aan de verhoogde belasting op het verbruik, aangezien het handelsvolume hierdoor zal afnemen. Dit is de reden waarom veel uitwisselingen dergelijke voorstellen in het verleden hebben afgewezen.

Met name heeft KuCoin dergelijke verhogingen altijd ondersteund, zelfs wanneer andere uitwisselingen vertragen. Bijvoorbeeld, de uitwisseling eerst ondersteund een Terra Classic-verbrandingsbelasting van september 2022 van 1,2%, zelfs voordat het voorstel werd aangenomen.

Andere beurzen, waaronder Crypto.com, MEXC en Binance, verklaarden pas later steun voor de verbrandingsbelasting.

Maar nadat het voorstel was aangenomen, gegevens geïmpliceerd dat de stijging het handelsvolume voor LUNC verminderde. Veel beleggers stopten met handelen met het activum vanwege de piek in vergoedingen.

Na de uitkomst stemde de LUNC-gemeenschap voor een verlaging van de belasting op brandwonden tot 0,2%, de steun aantrekken van crypto-uitwisselingen zoals Binance.

Na de verlaging kwam de Terra Classic-gemeenschap met een ander voorstel om het belastingtarief voor brandwonden te verhogen, maar het werd niet uitgevoerd.

Nieuwste voorstel voor belastingverhoging voor verbranden, 3 andere krijgen massale steun

Terwijl andere voorstellen om de belasting op brandwonden te verhogen na verlaging van 1,2% naar 0,2% mislukten vanwege verschillende debatten en argumenten, kreeg de laatste massale steun.

LUNC-prijs daalt l Bron: TradingView

Een van de redenen waarom voorstel 11515 werd aangenomen, was de conservatieve verhoging, die de vergoedingen niet zou verhogen en investeerders zou ontmoedigen.

Het voorstel was voornamelijk gericht op het verminderen van het overtollige aanbod van LUNC-tokens op de markt om oververzadiging en de bijbehorende risico’s te voorkomen.

Maar het is niet het enige voorstel dat aan de LUNC-gemeenschap is voorgelegd. Een actief lid verhoogd 3 andere voorstellen, plus de verhoging van de belasting op brandwonden om het economisch beleid op het netwerk te verbeteren.

De drie anderen waren gericht op het vergroten van de vraag door de inzetbeloningen te verhogen, slimme contracten op de witte lijst te plaatsen om het nut en het volume van de keten te vergroten, en de financiering van gemeenschapspools te vergroten om de financiering van ontwikkelaars te versterken.

-Uitgelichte afbeelding van Pexels, grafiek van TradingviewPlaats een reactie