LUNA BLOCKCHAIN STAAT STIL & EXCHANGES DELISTEN in 2022

laatste update: 06-2022


Is dit dan echt het einde van Luna?

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

Instagram: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

14 gedachten over “LUNA BLOCKCHAIN STAAT STIL & EXCHANGES DELISTEN in 2022”

  1. Als dit met Luna kan gebeuren, dan kan dit met ieder ander cryptocurrencys in de top 10 gebeuren. Ik ben mijn vertrouwen in de crypto helemaal verloren.

  2. Stel dat ze alles weer in orde krijgen, wordt LUNA dan weer aangeboden op de exchanges? Of zijn we nu alles voorgoed kwijt?

  3. Me geld was net verdubbeld, werd het van bitvavo opeens afgehaald. Was in slaap gevallen💔

  4. 500 euro verloren en nu nog maar 19 cent waard maar goed weer wat geleerd
    De munten die er op staan kunnen er ook niet meer af maar zodra Luna weer goed gaat kun je er wel weer mee spelen de normale koers was 70 euro dus ik ben benieuwd wat daar van waar is ?

  5. Afgelopen woensdagmiddag op de terugreis in de auto 300 euro winst gepakt. Was net op tijd uitgestapt . Balen voor iedereen die te laat was

Reacties zijn gesloten.