LUNA 2.0: DIT gebeurt morgen 08.00 met Terra!


Wil je met de FUFITA-methode de beste crypto’s kunnen selecteren en de grootste gevaren vermijden? Meld je dan aan voor m’n live cryptomasterclass:

Terra 2.0 wordt morgenochtend gelanceerd (op zaterdag 28 mei). Ook nu zijn er nog bizar veel vragen. Wat gebeurt er met de oude LUNA? En met de nieuwe LUNA? Wanneer krijg je je nieuwe LUNA precies? En hoeveel krijg je? In deze video beantwoord ik deze vragen die het meest relevant zijn voor de grote meerderheid van jullie.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de oude LUNA tokens worden omgedoopt tot Luna Classic (LUNC) en de nieuwe tokens LUNA gaan heten. Misschien een tikkeltje verwarrend in het begin. Ikzelf denk dat LUNC (de ‘oude LUNA’) eerder een soort meme coin gaat worden, omdat die niet per se meer echte waarde gaat hebben, doordat dat systeem niet erg relevant meer gaat zijn. De developers stappen over naar Terra 2.0, de ‘nieuwe LUNA’. Wat er gebeurt met de nieuwe LUNA, dat is nog maar de vraag. Niemand weet het. Het hangt allemaal af van het vertrouwen dat mensen hebben in Terra 2.0.

Verder praten we in de video over de airdrop. Wanneer krijg je je nieuwe LUNA? Hoe gaat dat bij onder andere Terra zelf, Bitvavo en Bitcoinmeester? En moet je iets doen om je tokens te krijgen? Ik zal een paar voorbeelden geven om duidelijk te maken hoeveel nieuwe LUNA je erbij krijgt. En wanneer die nieuwe tokens exact beschikbaar komen. Verder: wees je bewust van de enorme risico’s die aan dit project vastkleven! Stay safe!

Bronnen:
Video van gisteren:
Updates van Bitvavo:
Updates van Bitcoinmeester: en
Relevante tweets om terug te lezen: en

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: luna, terra, luna 2.0, terra 2.0, ust, ust stablecoin, terra luna, luna terra, luna crypto, terra crypto, do kwon, luna bitvavo, luna bitcoinmeester, luna kraken, luna binance

Hashtags: #luna #ust #terra #stablecoin #dokwon

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

8 gedachten over “LUNA 2.0: DIT gebeurt morgen 08.00 met Terra!”

 1. De relevante links staan in de beschrijving van de video. En als je bij de live cryptomasterclass wilt zijn op dinsdag 7 juni om 20.00 (niet maandag 6 juni), check dan https://www.nesami.com/crypto.

  Mocht je nog vragen hebben over de LUNA-situatie, let me know 🙂

 2. Ik heb nu Terra Classic (de oude Luna) de nieuwe krijg ik dan over de airdrop en die wordt Terra Luna toch.

 3. Bedankt voor je informatieve bijdrage! Kleine opmerking In de video heb je het over je cryptomasterclass. In beeld en de eerste keer dat je het zegt is het dinsdag 7 juni, vervolgens zeg je maandagavond 6 juni.

  Goed weekend,

  Gr,

  Dennis

 4. Ik heb zelf wrapped Luna token gekocht via coinbase valt dit ook onder de terra Luna?
  En doet coinbase ook mee aan de airdrop?

 5. Eindelijk heeft Bitcoinmeester ook een update gegeven. Voor zover ik het begrijp doen ze ook mee met de AirDrop

 6. Bedankt duidelijke uitleg.👍
  Nu heb ik bij Bitvavo 1mjn nu Luna classic op de exchange later zag ik pas dat je ze kon opnemen met een opnameformulier en naar terraststation kon overzetten maar was ik te laat mee, heb ik dan nu niet recht op die 30% naar
  luna 2.0 of maakt dit niet uit?

 7. Hoi Bedankt voor je video.
  Ik heb nog wel twee vragen:
  1: De 70% LUNA die nu vast staat, die wordt gestaked? krijg ik daar dan een soort rente over ofzo? (dus wordt dat meer en hoe krijg ik die dan?)
  2: Ik had UST(oud) en LUNA(oud) staan bij Binance, die zijn tijdens de snapshot een hle tijd bevroren geweest (aantal dagen) en kon ik dus niet verplaatsen of verkopen, terwijl de rest van de wereld deze dumpten op de mart waardoor de prijs weer lager is gekomen. Gaat Binance dit nog compenseren (zoals Bitvavo wel heeft gedaan)?

Reacties zijn gesloten.