LTC-herstel met duidelijk risico op twee factoren


Litecoin-prijs probeert een herstelgolf van $ 75 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. LTC zou moeite kunnen hebben om $ 82 of $ 85 vrij te maken en zou een nieuwe daling kunnen beginnen.

  • Litecoin gaat langzaam omhoog en corrigeert richting $82 ten opzichte van de Amerikaanse dollar.
  • De prijs handelt nu boven $ 85 en het 100 eenvoudige voortschrijdend gemiddelde (4 uur).
  • Er was een pauze onder een belangrijk stijgend kanaal met ondersteuning in de buurt van $ 86 op de 4-uurgrafiek van het LTC/USD-paar (datafeed van Kraken).
  • De prijs zou een sterke weerstand kunnen tegenkomen in de buurt van $ 82 en $ 85 niveaus.

Litecoin-prijs blijft in neerwaartse trend

De afgelopen week worstelde de prijs van Litecoin in de buurt van de weerstand van $90 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De LTC-prijs begon opnieuw te dalen en werd verhandeld onder de steun van $85, vergelijkbaar met Bitcoin en Ethereum.

Bovendien was er een doorbraak onder een belangrijk stijgend kanaal met ondersteuning in de buurt van $86 op de 4-uurgrafiek van het LTC/USD-paar. Het paar handelde onder het ondersteuningsniveau van $ 80. Er wordt een dieptepunt gevormd in de buurt van $ 75,26 en de prijs probeert nu een herstelgolf te maken.

LTC handelt nu boven $85 en het 100 eenvoudige voortschrijdend gemiddelde (4 uur). De prijs slaagde erin om boven het 23,6% Fib-retracementniveau van de neerwaartse beweging van de $ 89,13 swing high naar de $ 75,26 low te klimmen.

Aan de positieve kant ligt de directe weerstand in de buurt van de $ 82-zone. Het ligt dicht bij het 50% Fib-retracementniveau van de neerwaartse beweging van de $ 89,13 swing high naar de $ 75,26 low. De volgende grote weerstand ligt in de buurt van het $85-niveau. Als er een duidelijke doorbraak is boven de weerstand van $ 85, kan de prijs opnieuw sterk stijgen.

Bron: LTCUSD op TradingView.com

In het genoemde geval zal de prijs waarschijnlijk hoger blijven in de richting van $ 90 en $ 92. Meer winsten kunnen de prijs van LTC naar de weerstandszone van $ 100 sturen.

Nieuwe achteruitgang in LTC?

Als de Litecoin-prijs het weerstandsniveau van $ 82 niet overschrijdt, kan er een nieuwe daling zijn. De eerste ondersteuning aan de onderkant ligt in de buurt van het niveau van $ 78.

De volgende grote ondersteuning vormt zich in de buurt van het $ 75-niveau, waaronder het risico bestaat op een beweging in de richting van de $ 72-ondersteuning. Eventuele verdere verliezen kunnen de prijs misschien naar de steun van $ 65 sturen.

Technische indicatoren:

4-uurs MACD – De MACD wint nu aan tempo in de bullish zone.

4-uurs RSI (Relative Strength Index) – De RSI voor LTC/USD ligt onder het niveau van 50.

Belangrijkste ondersteuningsniveaus – $ 78,00 gevolgd door $ 75,00.

Grote weerstandsniveaus – $ 82,00 en $ 85,00.

Plaats een reactie