Logan Paul onthult $ 1,3 miljoen CryptoZoo-herstelplan


YouTuber Logan Paul heeft een herstelplan van $ 1,5 miljoen onthuld voor de mensen die hebben geïnvesteerd in zijn belegerde NFT-project CryptoZoo.

Paul kondigde de verhuizing aan in een video die op 13 januari via Twitter werd gedeeld en herhaalde dat hij niet langer van plan is mede-YouTuber Coffeezilla aan te klagen wegens laster wegens beschuldigingen die hij maakte in een kritische reeks video’s over het NFT-project van Paul.

Als zodanig benadrukte Paul dat hij zich in plaats daarvan richt op het repareren van CryptoZoo, het uitvoeren van de roadmap en het rechtzetten van fans en investeerders:

“Feit is dat het aanklagen van Coffeezilla de houders van Cryptozoo niet zal helpen, dus ik moet mijn aandacht richten waar het zou moeten zijn, namelijk op fans en supporters van mij.”

Paul schetste dat zijn herstelplan uit drie fasen bestaat. Ten eerste zullen hij en zijn manager / mede-oprichter van CryptoZOO, Jeff Levin, hun ZOO-tokenbezit verbranden, zodat ze “geen financieel voordeel hebben” in het spel, en zodat het token zogenaamd meer waarde heeft.

Ten tweede beweerde hij dat hij persoonlijk 1.000 Ether (ETH) zal inzetten als onderdeel van een beloningsprogramma dat “teleurgestelde” investeerders in staat stelt hun NFT’s te verbranden om de initiële muntprijs van 0,1 ETH ($ 150) terug te krijgen.

Reactie tweet van @CryptoKingBob: Twitter

Het is vermeldenswaard dat op het moment van Paul’s tweet 1.000 ETH ongeveer $ 1,3 miljoen waard was, maar de prijs van ETH – naast een groot aantal andere topactiva – heeft sindsdien een flinke pomp gehad die zijn prijs met 10,2% heeft zien stijgen. de afgelopen 24 uur om op ongeveer $ 1.548 te zitten.

Ten slotte merkte Paul op dat de derde fase is om “uiteraard de game af te maken en af ​​te leveren zoals beschreven in de whitepaper”, die aanvankelijk werd aangeprezen als een spel om te verdienen waarbij NFT’s van dieren werden gefokt om ZOO-tokenbeloningen te ontvangen.

“Het is een understatement om te zeggen dat ik teleurgesteld ben over de manier waarop dit intern is afgehandeld. Er is een volledig intern onderzoek aan de gang, samen met een audit, en we gaan volledige juridische stappen ondernemen voor iedereen die ter verantwoording moet worden geroepen.”

“Als er tijdens het proces geld wordt teruggevorderd, gaat het rechtstreeks naar de gemeenschap”, voegde hij eraan toe.

De reacties van de gemeenschap op Pauls Twitter-post waren gemengd, waarbij sommigen hun petje afstaken voor Pauls inspanningen, terwijl anderen doorgingen met verdere kritiek.

Gerelateerd: NFT’s hebben een betere toekomst op Instagram dan op Twitter

Gebruikers zoals @tharaxis merkten op dat hoewel de kritiek op Paul en CryptoZOO terecht was, “dit alles erg positief lijkt en hoewel het even heeft geduurd, dit zeker een ‘goede baan’ verdient. Hopelijk blijft dat zo.”

Terwijl de oprichter en CEO van Genius Group Roger Hamilton toevoegde: “’het spijt me’ en compensatie voor degenen die geld hebben verloren. Hoe mooi als alle CoffeeZilla-onderzoeken zo zouden eindigen.”

Aan de andere kant van het spectrum verklaarde de populaire NFT- en cryptohandelaar @crypto_bitlord7: “Maar laten we eerlijk zijn. Het kon je niet schelen totdat het je reputatie begon te schaden.

“Je dreigde toen met een rechtszaak. En toen je besefte dat het averechts werkte, begon je dit om mensen te plezieren. Je bent zo nep als maar kan. Een echte Larp”, schreven ze.Plaats een reactie