Live Ethereum Orders Plaatsen!!


Live Ethereum Orders Plaatsen!!

In deze video gaan we met jullie praten over orders plaatsen.
We hebben vorige keer voor de spot serie een aantal orders bitcoin uitgezet.
Maar er zijn in Crypto twee assets waar wij hoofdzakelijk in investeren.
Daarom gaan we dat vandaag doen met Ethereum!

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€10 Gratis):
___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Traden #Ethereum #Doopiecash

30 gedachten over “Live Ethereum Orders Plaatsen!!”

 1. Altijd mooi om jullie bezig te zien met de Bitcoin en Ethereum charts, ik blijf erbij dat de leerzame video's toch eigenlijk meer de toekomst verdienen, want anders neigt het teveel een entertainment kanaal te worden, afwisseling hoort erbij uiteraard, moet niet te saai worden…. maar moet ook niet de overhand gaan krijgen natuurlijk, want lijkt mij dat de meeste mensen traden willen leren uiteindelijk. En natuurlijk aan jullie de taak om als Trade-leraren toch ons een stapje hoger te krijgen en daar te houden.

 2. Wat weer een heerlijke video …iedere dag een letter meer begrijpen voor mij dankjewel….💪🏻

 3. Wat me opvalt is dat de coinbase chart niet helemaal overeenkomt met die van Bitvavo. Weet iemand welke chart in Tradingview ik het beste kan gebruiken?

 4. Altijd gaaf om dit te zien en te vergelijken met de eigen analyse/ordertjes! En als deze dan ook nog eens “op dezelfde bladzijde” zitten is dit weer een extra motivatie om verder door te pakken! Top!!

 5. Hoe staan jullie tegenover spottraden op de inverse perp op bybit en dan Bitcoin en Ethereum? Ik dacht daar ook te gaan spottraden met een relatief klein account. Steeds 3% van je accountgrootte en snel TP’s nemen. Enige gevaar is de liquidatieprijs maar die ligt denk ik vaak zo laag dat de koers daar niet komt.

 6. heldere video weer top,streven jullie is deze serie naar meer euro's of meer btc/eth?

 7. De video zegt 6 november 2022, maar waarschijnlijk een paar dagen eerder opgenomen? Ik denk afgelopen woensdag, 2 november 2022? Voor de rest hele duidelijke mooie video, goede uitleg. Top!!

 8. Bitvavo account geopend maar nog geen € 10,-. Heb ik een stap gemist?

 9. Order prijzen 1509+1367+1269+1195=5342/4= gemiddelde prijs van 1335,-..kon je niet ook gewoon daar je 500 in een keer inzetten?

 10. Nice boyz. Top video! Super helder. Weer een stapje dichter bij het beter kunnen lezen en begrijpen van charts. Dankbaar! Word zeer gewaardeerd! 👌👌🙏

 11. Wat voor trades verdienen jullie gemiddeld gezien het meest? ik kan me voorstellen dat je veel pakt met een spottrade, maar dat duurt natuurlijk vaak langer.

 12. super dit soort voorbeelden. Ik hodl eenbeetje op Bitvavo,maar ga nu toch serieuzer naar traden kijken hierdoor. vraag me wel af wanneer je je TP en SL plaatst

 13. Toffe toevoeging aan de serie.
  Zelf ben ik vanaf begin dit jaar met crypto bezig middels deze methode. In het begin liep ik erg veel naar de prijs toe waardoor ik vaak inschaalde maar na prijsdalingen "buitenspel" stond. Eerdere fout was bijvoorbeeld om onder water te verkopen en in te spelen op nog verdere daling maar dan wil je ook nog weleens buitenspel komen.
  Dit heb ik nu ook met enkele orders meegemaakt op ethereum, die worden dan verkocht op bv; 1300 en wil ik terugkopen op een level eronder, zeg 1200. Erg benieuwd of jullie deze "tegoeden" dan als kooporder boven de verkoopprijs zullen plaatsen om met de prijs mee te bewegen.

 14. Hoe snel veranderen jullie deze orders, als deze orders niet worden gevuld?

 15. Als jullie dit lekker winstgevend doen dan doe ik de eerste €299 winst die hier uit komt investeren in jullie cursus swing traden 😁👍🏻👍🏻 lekker bezig jongens ik doe gezellig mee.

Reacties zijn gesloten.