LiteBit STOPT ER MEE! | Wat betekend dit nu voor jou?


🥇Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

Andere Exchange? Ik zou zeggen KIES VOOR BYBIT”
🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

⚡Join de Daytrading Community:

———————————————-
✅ Trading VIP Pakket:

✅ Elliott wave cursus:

✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

10 gedachten over “LiteBit STOPT ER MEE! | Wat betekend dit nu voor jou?”

  1. Hoezo kiezen ze letterlijk eieren voor hun geld? Of was dat een verspreking?

  2. Slecht slecht nieuws. 1 van de oudste brokers/exchanges stopt, nooit goed..

  3. Ik heb nu een bitvavo account aangemaakt, en ik ben onder de indruk. Staking op een stablecoin en zo veel meer keuze in altcoins

  4. Ik ben niet verrast. Ik heb/had een account bij Litebit maar nadat ik Bitvavo had ontdekt heb ik er nooit meer gehandeld. Dit is marktwerking; iets met schaalbaarheid, kosten en klantbeleving. Pijnlijk voor de medewerkers en andere betrokkenen. Succes allemaal.

  5. Oprecht jammer dat ze het niet kunnen opboxen tegen de internationale partijen. Ik heb vanaf 2014 met veel genoegen gebruik gemaakt van de diensten van Litebit. Het is een mooi bedrijf met vriendelijk personeel. Bitvavo zal een prima alternatief zijn maar ik mis daar toch de betrokkenheid vanuit de medewerkers die in mijn opzicht kenmerkend was voor Litebit.

  6. LiteBit was begonnen met het "plots" sluiten van duizenden accounts in 2020. Dit zou al een teken geweest kunnen zijn. Maar… LiteBit was de baas. Altijd snelle uitbetalingen, goede website interface en functies en meer. Ik ben het eens met je video, mooi uitgelegd!

  7. 4:47 Het is balen, maar kut…? Wat heeft de teloorgang van LiteBit te maken?

Reacties zijn gesloten.