Ledger Nano S Review & Tutorial | Hoe werkt de Ledger Nano S | Beste Cryptocurrency Hardware Wallet?


✅Bestel hier jouw Ledger Hardware wallet :

📺Abonneer hier op het kanaal :

✅Bitcoins kopen ? Ga naar :

In dit kanaal richt ik mij vooral op Bitcoin en de wereld van crypto. Ik deel mijn perspectief en wil mensen graag helpen om bitcoin, crypto en de markten beter te begrijpen.

Wil jij mijn kanaal steunen ? Dat kan door de volgende affiliate links te gebruiken, hierbij ontvang je zelf ook een bonus! Liken en abonneren is gratis en hiermee help je crypto en mijn kanaal ook mee!

✅Bybit Exchange (60$ bonus) :

✅Bitmex Exchange (10% korting fees) :

✅Binance Exchange voor Altcoins (5% korting) :

✅Ledger Hardware wallet :

✅TradingView Charting programma :

✅Bitcoins kopen met Ideal :
—————————————————————————————————————

Wil je dagelijks op de hoogte zijn van wat er in de markt gebeurt ? Bekijk dan mijn engelse YouTube kanaal.
📺 The Blockchain Today :

🔥Wil je leren om Bitcoin te traden ? Check mijn Bybit Exchange Tutorial 🔥

Bedankt voor het kijken en support! 🙏

Disclaimer : De content op dit kanaal is geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je ergens in investeert. Dit raad ik iedereen altijd aan. Zelf geef ik iedereen ook als advies, snap je iets niet ? verdiep je er dan in voordat je geld investeert.
Vragen mag u altijd plaatsen in de comment sectie en dan probeer ik die zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

#Bitcoin #Ledgernanos #Hardwarewallet

18 gedachten over “Ledger Nano S Review & Tutorial | Hoe werkt de Ledger Nano S | Beste Cryptocurrency Hardware Wallet?”

 1. deze video heeft maar zo weinig views maar echt nuttige informatie top man !
  doe je ook andere cryptos dan alleen maar bitcoin en ethereum?

 2. Ik heb een wallet bij BLOX met voor een x-bedrag aan bitcoins. Hoe kan ik die hoeveelheid dan verplaatsen naar een hardwallet omgeving zoals deze Ledger Nano?

 3. Kan je alle stappen laten zien van hoe je de VET/VTHO app (+ Sync) kunt installeren op de Ledger nano S en hoe je deze 2 crypto daarna toevoegt. Er staan alleen maar oude filmpjes op Youtube en ik snap er niets van. Ik kan bijv contract-data en multi-clause (die worden genoemd) niet vinden op mijn Ledger. Ik wil mijn VET en VTHO van Binance halen, maar ben bang dat ik het niet goed heb gedaan en mijn coins straks kwijt ben.

 4. Kan iemand mij antwoorden ik heb echt stress.. ik heb kort geleden een binance account geopend en heb daar nu wat coins staan.. ik heb echter geen losse hardware wallet? Ik heb een 2 staps verificatie namelijk sms en google, is dit onvoldoende beveiliging ? Moet ik perse een usb stick kopen? Ik heb toch gewoon een wachtwoord voor binance en 2 staps verificatie dus hoe kan dan iemand in mijn wallet komen? Pls kan iemand mij verhelderen mijn dank is groot 💜

 5. Hoe veilig is dit eigenlijk? want het staat toch op een bedrijf ? ( 3e persoon )

 6. Hi,

  Ik heb een vraag… ik zie alleen maar hoe je bitcoin of ethereum kan opslaan op je ledger wallet. Hoe zit dat met munt wat net op de markt is of een munt bijv. Zoals een Saitama of TZKI?

  Ik hoor het graag.

 7. Hallo, ik heb een vraag hoe kan je die crypto munten weer vanuit ledger wallet uithalen en verzilveren in euro's . Kun u misschien een video over maken alstublieft? Groetjes

 8. Hoeveel apps kunnen er ongeveer op? Ik heb 4 verschillende coins. Zouden die erop passen of is het dan handiger om de x aan te schaffen (of eventueel 2 x een S)?

 9. Dus eigenlijk staat alles op de cloud? Niet zo veilig dan, lijkt mij.

 10. goede uitleg. Ik heb een ledger nano s en wil er crypto afhalen. Werkt dat ook via ledgerwallet? kun je de betreffende tutorial linken? tnx!

Reacties zijn gesloten.