Lawine (AVAX) Ecosysteem klaar voor een explosie, hier is waarom


Het Avalanche (AVAX) ecosysteem krijgt steeds meer aandacht in de wereld van blockchain en gedecentraliseerde financiën (DeFi). Ondanks dat het niet zo bekend is als andere ketens, zoals Ethereum of Binance Smart Chain, maken Avalanche’s unieke consensusmechanisme en interoperabiliteit met andere ketens het een aantrekkelijke optie voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Met een veelbelovende Total Value Locked (TVL) en sterke betrokkenheid van gebruikers en ontwikkelaars staat het Avalanche-ecosysteem aan de vooravond van aanzienlijke groei en innovatie.

Is AVAX het volgende grote ding?

Volgens volgens DeFi-onderzoeker Wacy staat het Avalanche-ecosysteem op het punt van bloeien, en er zijn verschillende redenen voor de recente toename in populariteit. Hoewel velen gefocust zijn op de nieuwe Layer 2-oplossingen, suggereert Wacy dat het potentieel van Avalanche niet over het hoofd mag worden gezien.

Een belangrijke maatstaf voor het succes van een keten is Total Value Locked, en ondanks dat de symbolische prijs met meer dan 80% is gedaald, is de TVL voor $AVAX slechts met 50% gedaald. Dit duidt op blijvende interesse in de keten en dient als een positieve indicator voor het toekomstige potentieel ervan.

AVAX’s Totale waarde vergrendeld. Bron: Wacy op Twitter.

Naast TVL laten andere statistieken, zoals dagelijks actieve adressen en dagelijkse transacties, een goede groei zien, wat wijst op een sterke betrokkenheid van gebruikers. Het aantal contracten en operators is ook een krachtige indicator van interesse in een project, en deze statistiek toont ook een sterke betrokkenheid van ontwikkelaars.

Verder merkt Wacy op dat de Avalanche-community ook groeit, met toenemende volgers op Twitter en een hoog niveau van Twitter-vermeldingen in de afgelopen 7 dagen. Deze basisstatistieken worden door sommigen misschien over het hoofd gezien, maar ze bieden waardevolle inzichten in het potentieel van het lawine-ecosysteem.

Lawine komt naar voren als een verborgen juweeltje voor ontwikkelaars en gebruikers

Volgens Wacy, terwijl het Avalanche-ecosysteem steeds meer aandacht krijgt in de wereld van blockchain en gedecentraliseerde financiering, komen verschillende projecten naar voren als potentiële hoofdverhalen die tijdens deze hoogtijdagen een aanzienlijke stijging zouden kunnen zien.

Een van die projecten is Trader Joe, momenteel de nummer één gedecentraliseerde beurs (DEX) op Avalanche. Door de meest kapitaalefficiënte DEX in DeFi te creëren, geeft Trader Joe vorm aan de toekomst van gedecentraliseerde financiering. Met het JOE-token kunnen gebruikers een deel van de inkomsten van het platform verdienen en krijgen ze toegang tot exclusieve beloningen en functies.

Met een huidige prijs van $ 0,35 en een marktkapitalisatie van $ 120 miljoen, staat Trader Joe genoteerd op Binance, OKX en Huobi en is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende maanden.

Een ander project dat tijdens de hoogtijdagen van het lawine-ecosysteem een ​​aanzienlijke groei zou kunnen doormaken, is GMX. GMX is een gedecentraliseerde beurs met lage swapkosten en transacties zonder prijsimpact. Hoewel het bekend staat om zijn ondersteuning van Arbitrum, ondersteunt GMX ook AVAX.

Met een huidige prijs van $ 54 en een marktkapitalisatie van $ 475 miljoen, staat GMX genoteerd op Binance, OKX, Huobi en KuCoin, en het inzetten van GMX levert beloningen op, waarbij 30% van de swap- en hefboomhandelkosten worden omgezet in ETH/AVAX en worden gedistribueerd naar GMX-tokens. Staking op Arbitrum levert ETH op, terwijl Staking op Avalanche AVAX oplevert.

Over het algemeen vertegenwoordigen deze projecten het unieke potentieel van het lawine-ecosysteem. Met zijn unieke consensusmechanisme, interoperabiliteit met andere ketens en veelbelovende statistieken, trekt Avalanche veel belangstelling van zowel ontwikkelaars als gebruikers. Naarmate er meer projecten zoals Trader Joe en GMX ontstaan, kunnen we een aanhoudende groei en innovatie in het ecosysteem verwachten, met nieuwe use cases en toepassingen voor blockchain-technologie.

Lawine
AVAX’s daling op de 1-day chart. Bron: AVAXUSDT op TradingView.com

Op dit moment ervaart AVAX een aanzienlijke waardedaling in alle tijdsbestekken. De huidige handelsprijs is $ 14,09, met een lichte stijging van 0,1% in de afgelopen 24 uur. Gedurende de perioden van zeven, veertien en dertig dagen heeft AVAX echter een daling van respectievelijk 5%, 6% en 16% doorgemaakt.

Uitgelichte afbeelding van Unsplash, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie