Lagarde vindt crypto waardeloos | Bitcoin voor 3 landen? | BTC nieuws vandaag | #650


De voorzitter van de Europese Centrale Bank vindt crypto waardeloos. Daarnaast zijn er drie goede kandidaten die El Salvador en de Centraal-Afrikaanse republiek kunnen volgen met bitcoin adoptie. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:36 Gaan we de bearmarket in dankzij de FED?
05:09 Drie volgende landen die BTC gaan accepteren?
08:32 Koers ADA dieptepunt gehad?
11:39 Christine Lagarde noemt crypto waardeloos, CBDC gouden ei
14:18 ECB verwacht tweetal rentevehogingen voor Q4
15:56 Koerrrsen koerrrsen!
19:00 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Lagarde vindt crypto waardeloos | Bitcoin voor 3 landen? | BTC nieuws vandaag | #650”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Was er dan niemand in de zaal die vroeg waar de euro op gebaseerd is??

  3. Heb vandaag flink altcoins gekocht want veel lager gaat het niet en zo wel dan heb ik een stopploss

  4. Zijn dat chromakey artefacten die ik de laatste tijd op de donkere onderdelen van jullie shot zie? Als het idd chromakey is zou dat vrij eenvoudig te voorkomen moeten zijn. Zoals het nu is vind ik het erg storend.

  5. Ik vind Lagarde een stomme muts die de taak van de ECB (stabiel houden van inflatie op 2%) niet eens kan (of wil) uitvoeren. In beide gevallen ongeschikt en dus ontslaan.

Reacties zijn gesloten.