Laatste updates van het grondteam van Cointelegraph


Welkom terug bij de verslaggeving op dag twee van Web Summit, een van de toonaangevende technische conferenties ter wereld, met meer dan 71.000 deelnemers op dag twee. De top is na twee jaar live in Lissabon, Portugal. Het is bekend dat de top enkele van de meest productieve persoonlijkheden uit de technische wereld samenbrengt en in 2022 is het niet anders.

Web3 is in toenemende mate het meest besproken onderwerp in de technische wereld geworden en Web Summit is niet anders, aangezien toonaangevende technische giganten zoals Apple of Microsoft manieren blijven onderzoeken om te integreren en over te stappen naar het Web3-ecosysteem.

Na een enerverende eerste dag met enkele belangrijke Web3-aankondigingen, waaronder de Web3-alliantie om kwaadaardige phishing-aanvallen, kwaadwillenden en Web3-domeinbotsingen te voorkomen. Binance CEO Changpeng Zhao sprak over het belang van bouwen tijdens een bearmarkt.

De hoofdredacteur van CoinTelegraph, Kristina Lucrezia Cornèr, ging zitten met crypto-executives om de opkomst van Web3-tech hubs over de hele wereld te bespreken. Bekijk alles wat er op de eerste dag is gebeurd in ons live-artikel, rechtstreeks door ons grondteam naar u toe gebracht.

Het Cointelegraph-team is weer ter plaatse om u enkele van de nieuwste en exclusieve inzichten van het evenement te brengen.

Web Summit dag twee begon met een discussie over nonfungible tokens (NFT’s) en hoe deze digitale eigendommen en eigendom in de nabije toekomst een manier van leven kunnen worden.

Disclaimer: vergeet niet dit artikel regelmatig te lezen om op de hoogte te blijven van de meest recente aankondigingen van het evenement.

11:00 uur – Michael Gronager, mede-oprichter van het crypto-gegevensanalysebedrijf Chainalysis, was de volgende op het podium om te bespreken hoe cryptocriminaliteit zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Gronager merkte op dat hoewel het aantal crypto-misdrijven is gedaald, de waarde van de activa die in hacks zijn gestolen, is gestegen. Tegelijkertijd blijft het witwassen via crypto nog steeds een van de moeilijkste taken.

Chainalysis mede-oprichter Michael Gronager

10: 40-De tweede dag begon met de CEO van Yuga Labs, Nicole Muniz, die de toekomst van NFT’s besprak en waarom ze de toekomst van digitaal eigendom zouden kunnen worden. Of het nu gaat om privacy, interoperabiliteit en identiteit, alles wordt geassocieerd met eigendom en Web3 zou plaats maken voor dat soort eigendom.

Yuga Labs-CEO Nicole Muniz

De verslaggever van Cointelegraph, Gareth Jenkinson, is ter plaatse met de mede-oprichter van Sandbox, Sébastien Borget, om enkele van de belangrijkste ontwikkelingen rond het project te bespreken tijdens een paneldiscussie, dus houd ons in de gaten.

Cointelegraph-verslaggever Gareth Jenkinson met de oprichter van The Sandbox, Sébastien Borget

Het cointelegraph-team is live op de grond in Lissabon en begint de dag met wat koffie en lokale lekkernijen.Plaats een reactie