22 gedachten over “Kraken Crypto Exchange tutorial 2021- 12% staking op Polkadot (DOT) [Top 5 Exchange + App]”

 1. Perfecte content moet meer gewaardeerd worden. Kan je meschien een video maken waarin je je verwachtingen voor shiba en dogecoin vertelt?🚀

 2. Ga meteen een accountje aanmaken. Lijkt erg op Nexo wallet die ik gebruik voor Tron en XRP staking/interest. Alleen die hebben weer geen DOT en omgekeerd zo te zien. Thanks!

 3. Ik vind Kraken niet echt een gebruiksvriendelijke interface. Ik vind Kraken echt de moeilijkste broker die ik ken, zelfs moeilijker dan Binance. Vergelijk deze broker eens met Bitvavo. Dan is Bitvavo kwa gebruiksvriendelijkheid een 2 (op 10) en Kraken een 9 of 10! Voor mij was deze video dus echt broodnodig om Kraken wat beter te leren begrijpen! Dus wederom bedankt voor de waardevolle video. Enige wat is mis is over referral. Ik kan mijn link niet vinden iig.

 4. Hoi Rogier bedankt weer voor deze heldere video. Mijn vraag is hoeveel Polkadot moet je staken om 12% te krijgen. Ik heb nu een klein bedrag van 2.3 DOT gestaked om te testen en krijg 4.7%.

 5. Goedemorgen. Wederom een fijne tutorial. Wat ik me wel afvraag is het volgende. Waarom geeft Kraken zoveel % op Polkadot? En een vraag aan jouw. Je blijft je coin volgen en als jij denk dat de rek eruit is moet je je staken stoppen. Daar zijn twee optie voor ( week/verkoop ) verkoop kost wat geld, maar in de wereld vd crypto kan dat een enorm verschil zijn qua waarde. Hoe hij jij dat scherp. Alvast bedankt. Johan.

 6. Goede video! Wat zijn de transactie kosten via ideal geld storten? Op dit moment betaal je 40 USDT voor ERC20 transfers! (Binance naar Kraken)

 7. Dag Rogier, opnieuw zeer erg bedankt voor je zeer heldere uitleg, het geeft wat vertrouwen om hiermee verder te gaan en geen 'domme' fouten te maken bij transfer tss exchanges en dergelijke.
  Bij deze heb ik de transfer DOT van Bitmax/AscendEx naar Kraken met gemak voltooid alsook het staken gestart! Minder dan 10 minuten werk en dit voor de eerste keer waar je toch alles dubbel nakijkt 😉
  Veel dank hiervoor!

 8. Hoi Rogier, ik heb een vraag wat niets met kraken te maken heeft. Maar wel met polkadot op mijn oude Exodus Wallet.
  Ik had 4 DOT op Kraken en toen ik dat wilde omzetten naar Ada koos ik voor 100% van mijn DOT over te zetten. Echter na de transactie was er maar 3 DOT overgezet naar ADA. Er staat nog steeds 1DOT in mijn PF. Maar als ik die ene DOT wil verhandelen krijg ik de melding dat mijn DOT balans “nul” is.
  Klantendienst gemaild en ze zeggen dat ze 1DOT achterhouden (soort fee). Is dat normaal bij USA Exchanges? Ik vind het ook raar dat ze niet Han te horen zegen dat ze 1DOT fee houden. Ik heb nu weer DOT op bitvavo maar ben heel huiverig om nog iets op Amerikaanse Exchanges te zetten.

Reacties zijn gesloten.