Kenners: deze crypto’s gaan to the moon!


Na enkele zeer magere maanden gaat het plots weer hard op de cryptomarkt. Bitcoin en veel altcoins zitten enorm in de lift. Maar welke munten zijn nou écht interessant en is dit hét moment om in te stappen?

#pownews #reinoutzorge #crypto

🚨 Steun PowNed, word lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► TikTok:
► Twitter:

📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv

30 gedachten over “Kenners: deze crypto’s gaan to the moon!”

 1. Crypto was gebakken lucht, crypto is gebakken lucht, crypto blijft gebakken lucht, net allemaal gehoord van mijn vriend Ivo.

 2. Criminele al die mensen met hun zogenaamde tips. AFM waar blijf je ?

 3. Voor de mensen die zoals ik geen jaren ervaring hebben zie ik veel voorbij komen, maar de meeste weten niet eens de achterliggende projecten. Wat gaat het doen in de toekomst ? Voorbeelden die het zeker goed gaan doen .
  Btc , eth , Hbar , Algrorand, Xrp , polygon, Cardano en eventueel Binance .hier pak je zeker geld mee.

  Ik zie terra Luna voorbij komen als je goed de markt onderzoekt begrijp ik niet dat mensen daar nog in gaan geloven, grote bedrijven en instanties kiezen zeker niet hiervoor “ teveel risico “ maar als je denk dat je voor een paar centen rijk word zoals de sprookjes verhalen op YouTube 😂

 4. investeer In 2023 in XRP en CHAINLINK en je bent rijk tegen 2025. Enorm veel mensen slapen op deze coins en dat is net wat ze willen.
  1 chainlink kost momenteel €6 x) binnenkort gaat deze gemakkelijk naar €500-€1000

 5. 2014 was helemaal geen bear market, ook niet elke 4 jaar. Die kneus weet totaal niet waar hij het over heeft

 6. wie is deze guy die zegt dat je 20-30% rendement kan halen op een stablecoin? (USDC)

 7. Ze kunnen aansprakelijk worden gesteld. De uitspraak: dan heb jij 30% rendement mag niet! Ze moeten zeggen dat het geen financieel advies is

 8. Wat een goeie tips dollar en BnB 🤣🤣🤣 beter ga je gewoon je mond houden

 9. Ze komen met tips te laat, sws geen slechte investering bnb maar dit is een beetje achter de feiten aan lopen hoe ze het nu brengen

 10. Stellar xrp hbar vet algorant bitcoin near chainlink to the moon 🎉

 11. Hallo, wat is de beste manier om te beginnen met handelen, aangezien ik al een tijdje mijn persoonlijke onderzoek doe en ik nog steeds niet weet hoe ik moet beginnen..

 12. Ik verloor meer dan $ 70.000 toen de economie begon te dalen. Niet omdat ik in een uitwisseling zat die op hol sloeg. Ik was gewoon stom om vast te houden en dat is wat iedereen zei. Ik ben nog steeds verantwoordelijk. Het heeft me gewoon geleerd een betere belegger te zijn nu ik meer begrijp van wat er mis kan gaan. Het kostte me meer dan twee jaar om op de markt te zijn, ik ben echt dankbaar dat ik één bron heb gevonden om mijn geld terug te krijgen, wekelijks minstens $ 9k winst. Heel erg bedankt mevrouw Vidae Harry.

 13. Wat een lulkoek allemaal ,er zijn zoveel betere coins voor hoger rendement

 14. Wat een onzin. Door het interviewen van dit soort gasten begrijp ik wel dat mensen de opkomst van decentrale technologie als scammy gaan zien. Probeer eens langs te gaan bij mensen die echt verstand hebben van de toepassingen van dit soort technologie, want die zijn er zeker weten. Mensen moeten eens gaan kijken naar de achterliggende waarde van crypto tokens in plaats van puur te speculeren over de prijs. Dan begrijp je niet helemaal waar het om gaat.

Reacties zijn gesloten.