Kan Bitcoin Herstellen ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen !

laatste update: 08-2022


Kan Bitcoin Herstellen ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen !

🔥Donatie Link:

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash! Het grootste investering en tradings platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Commodities en Futures tot reguliere Aandelen.

(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:

Instagram:

Facebook:

🔥Discord: De invite link Naar discord vind je op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #investeren #Trading

30 gedachten over “Kan Bitcoin Herstellen ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen !”

 1. Zo lang ik G-starr zie gaat het nog goed met de boys, verder ga lekker rennen en laat crypto voor wat het is, je bent erin gegaan je coins zullen nooit minder worden, de waarde in FIAT op dat moment wel maar de coins blijven wat ze zijn, je bent er met geld ingegaan wat je kunt missen als je hebt opgelet dus dat geld heb je nu ook niet nodig.

 2. Ik heb lekker niks gedaan ja haha, komt wel goed joh, zolang je niks verkoopt verlies je niks he, haha. Als ik nu geld over had had ik echt wel dik bijgekocht gister maar helaas ff nie mogelijk door een grote verbouwing die net klaar is.

  Jullie geven goeie tips en tricks mannen !

 3. Wat is jullie analyse van de btc dump tgv het lange (maanden) sideways trenden van btc, zodat belangrijke indicatoren (EMA21-weekly en MA200-daily) langzaam verslechteren en gisteren werden gebroken en de dump inzetten naar trend breuk van bull naar bear market?

 4. Gister inderdaad bijgekocht maar omdat het druk was kwam ik er een paar keer niet op. Dus niet helemaal het laagste punt maar toch bijgekocht. Ga door met de tips

 5. Berry en Chris wat zijn jullie een fijne eerlijke gasten! Top dat jullie juist in crisis tijd even in de ring stappen en zeggen jongens rustig aan!! TOP TOP TOP

 6. Leuke weer, vraag me echt wel af wat jullie opleiding is.. Economie gestudeerd? of is het self made intelligentie?

 7. Volgens de Wyckoff distribution was dit te voorspellen, dat was 3 weken geleden al kenbaar gemaakt. Het scenario heeft zich vrijwel 1:1 afgespeeld. Ik heb dat helaas genegeerd en flink wat verlies gehad. Wijze les voor de volgende keer in deze gemanipuleerde markt. Nu maar hopen dat er geen stock crash komt 1 dezer weken. Dat zou wel een enorme klap zijn.

 8. Zouden jullie mogelijk in een van de videos de $CHAD coin mee willen nemen? NIet omdat het mij een coin met potentie lijkt maar meer omdat het wederom een beetje klinkt als dat hele fishy Safemoon verhaal.

 9. Jullie zijn top! Maar wat ben ik blij dat ik me lekker focus op day traden. Na mijn werk zie ik de enorme crash maar mijn account is hetzelfde en savonds nog fijn 5% gegroeid op het account door een aantal short trades. Heerlijk en verslavend dat traden👌

 10. Vrouwen niet kunnen traden?!?!? Daar herken ik me helemaal niet in, ik trade alle mannen om me heen eruit! Totaal niet emotioneel, de mannen juist wel.

 11. Ik stap vast uit en hele lage koop order gezet. Anders heb ik weer niks kan je niet handelen omdat het te druk is 🤕🤕🤕🤕⚠️

 12. nou, winst zit in de opbouw:: het nieuwe kamertje van Lieke hahaha… afgelopen dagen mooi ingekocht, kunnen we nu ook met de inrichting bezig hahahaha

 13. Voor iedereen die dit leest: je hoeft mij niet te geloven, maar doe je het toch, dan kan ik je bijdeze zeggen dat er een gigantische pump komt, ook voor de alts! Ze willen de martk uitristaliseren en weer alles bezitten, alleen de sterkere zullen overwinnen, zie het als natuurlijke sekectie (stukje evolutie)!

 14. Of het nu coronaschapen zijn of bitcoinschapen, de meeste zullen nu wel zijn uitgestapt. Hij zal nu wel weer stijgen, of de media moet met nog een reeks aanvallen komen.

 15. BTC ist die Zukunft von Krypto und die Fragen, die sich Händler jetzt stellen, sind, ob dies der richtige Zeitpunkt ist, um beizutreten? Bevor ich zum Schluss komme, sollten Sie sich die Dinge zuerst ansehen. In den letzten Tagen schwankte der Preis von BTC, was bedeutet, dass der Markt derzeit instabil ist und man nicht sagen kann, ob er rückläufig oder zinsbullisch wird. Während andere weiterhin handeln, ohne Angst zu haben, Verluste zu machen, sind andere geduldig. es hängt alles von dem Muster ab, mit dem Sie handeln, und auch von der Quelle Ihrer SlGNALS. Ich würde sagen, der Handel verlief reibungslos für mich, ich begann mit 1,5 BTC und habe in nur zwei Wochen über 5 BTC angesammelt, mit der Handelsstrategie, die mir der professionelle Händler Jared Hermann gegeben hat. Seine Methoden sind erstklassig und profitabel und er ist leicht erreichbar unter 👉🆃📧🅻📧🅶🆁🅰🅼 👉: (hermannsignals) cheers.

Reacties zijn gesloten.