Jouw VET overzetten en staken op de Ledger Nano X


In deze video laat ik zien hoe je VET kunt overzetten naar de Ledger Nano X met behulp van de Sync wallet van VET. Als extraatje laat ik ook zien hoe je de VHTO token kunt overzetten.
Ter afsluiting zie je nog een leuke VeChain app om te gebruiken.

Sync wallet

BMAC

Nog geen Ledger Nano X?

Nog geen VET?

Meer weten over crypto?

Inhoud

00:00 Intro
00:13 VET App installeren
00:46 Sync wallet installeren
01:34 Ledger importeren
02:30 VET overzetten
07:01 VTHO overzetten
09:52 Extra: BMAC app
10:44 Outro

30 gedachten over “Jouw VET overzetten en staken op de Ledger Nano X”

 1. Bedankt voor de zeer uitvoerige en toch eenvoudige stap voor stap uitleg!

 2. Top video Heb ik erg veel aan. Bedankt daarvoor.
  Alleen ben ik benieuwd hoe. ik op mijn ledger mijn saldo kan zien voor Vechain. Via de app op mijn telefoon dan bedoel ik. Of moet ik dan steeds de syncwallet gebruiken

 3. Gebruik je nu 2x het zelfde adres in Sync wallet, voor VET en VTHO?

 4. Hoe kan je je vechain dan weer terugzetten naar bitvavo als je het wilt verkopen?

 5. maar is dit dan wel een cold Wallet? als ik mijn Ledger niet hoef te verbinden ?

 6. oi baas , vraag , ik heb precies gedaan wat jij hebt gedaan ..eerst 20 vchain en daarna veel vchain naar de sync wallet gestuurd..het is zichtbaar en goed gelukt dus ….MAAR in de ledger app is niks zichtbaar ? raar ! en die sync wallet is 100% beveiligd ? daar raak je dus niks van kwijt ? ( ben net nieuw met alles -srry 😉

 7. super video weer! is er een mogelijkheid om je VTHO om te zetten? of word het staken automatisch bij je balans toegevoegd? hoe werkt dat precies?

 8. Wat kan ik doen als ik het wachtwoord voor de ledger nano x op mijn laptop ben vergeten ?

  Bedankt voor je goede info !!! ;))

 9. Zou je mij aub kunnen helpen? Ik had programma Sync gedownload en via de Ledger kon ik zien hoeveel ik VET had in de wallet van Sync.. gisteren laptop opnieuw geinstalleerd en sync weer gedownload en zie nu niks.. had een wallet geimporteerd maar daar staat 0 VET op?!

 10. Cor, bedankt voor jouw tijd en moeite en vooral kundig advies!! Waren er maar meer mensen zoals jij om mensen te helpen.
  Top👍🏻

 11. mooi video en is heel duidelijk uitgelegt. kunt u ook mischien keertje video maken hoe je cardano naar ledger moet versturen? want cardano kan je ook niet net als vet direct sturen naar je ledger, maar via andere wallet moet koppelen. heel erg bedankt.

 12. Heb een hele belangrijke vraagje. Zoals je weet kan je maar max 4 crypto app installeren op ledger nano s. Ik heb al 4 app open staan. ik moet nu cardano ook eigenlijk installeren maar lukt momenteel niet. stel voor, als ik xrp app even verwijder en plaats van dat cardano app installeer, raak ik dan die xrp munten kwijt? zoals ik weet blijven munten gewoon staan, ookal verwijder ik die xrp app.

 13. Cor heeft mij zojuist geholpen VET terug te vinden die ik naar een verkeerde wallet had gestuurd 🥶 💥 Cor enorm bedankt voor u hulp !!!!!! Super kick !!! Niemand wilde helpen, echt heel erg bedankt !

 14. Hoi,
  Erg handige filmpjes als beginner. Ding werkt toch een stuk omslachtiger dan gehoopt. Heb je Misschien ook een stappenplan voor HOT Holochain?

 15. Hey Cor, dank voor de video. Klopt het dat je de vechain niet kan zien in de ledger live app? Kan je het alleen zien op de Sync applicatie?

 16. Wat een toffe video!! Maar hoe weet je nou als je weer VET of VTHO terug wilt sturen naar exchanges om het te verkopen? Ze staan beiden namelijk op hetzelfde adress.. is dan de deposit adress van exchange van vet en vtho ook hetzelfde? Snap dat niet zo goed

 17. Komt de Vechain dan niet in de ledger live app te staan maar gewoon in de Sync wallet?

 18. Erg goede video dank hiervoor. Ik vroeg mij alleen af of je automatisch stake uit je sync wallet of moet ik hiervoor nog iets doen?.

 19. Dankejwel voor deze handige video. Ik heb 20 vet ontvangen op mijn sync wallet via de ledger. Maar ik heb nergens een passwoord of recovery. Is Dat normaal? Prettige Feestdagen!

 20. Bedankt voor de video! Jammer dat je de munten niet kan zien in de ledger live app. Ik vraag me dan af hoe veilig het is? Heb hetzelfde met zilliqa en zillet wallet. Ik heb het gevoel dat het niet helemaal veilig is. Heb je misschien ook ervaring met zilliqa?

 21. Beste, wat een top video! Ik heb mijn VET nu op de SYNC wallet staan, maar ook al plug ik de ledger weg kan ik wel nog alle waardes zien et cetera? is dit normaal? en is het als ik het op de sync wallet heb staan dus volkomen veilig? hoor graag van je!

 22. Hoi Cor, ik probeer mijn Vtho vanaf mijn NanoX over te zetten naar Bitvavo maar het lukt mij niet. Is jouw tutorial al klaar? Groet Charlie

 23. cor ik loop vast? ik heb alles nu staan op de sync, maar kan niks terugvinden op mijn ledger? kun je me helpen?

 24. Allereerst ontzettend bedankt voor je verhelderende video's! Ze hebben me goed op weg geholpen bij het installeren van mijn Ledger Nano X. Ik heb een test overschrijving van VET (Bitvavo) naar de zojuist geïnstalleerde Sync Wallet verstuurd. De munten zijn goed ontvangen maar ik zie ze nergens terug in de Ledger App. Ook vind ik het vreemd dat, ondanks de Ledger uit staat, ik zonder enige beveiligingscode oid kan zien hoeveel tokens er in de Sync wallet staan. Klopt dit? Of doe ik iets verkeerd? Alvast bedankt voor je reactie!

 25. Hey Cor, ik heb inmiddels mijn vechain op mijn sync wallet staan en krijg daar ook vethor token staking op. Ik heb wel een vraag over de staking. Stel dat een ik mijn vechain van mijn wallet overboek naar een exchange, wat gebeurd er dan met mijn vethor token? Blijft dat op mijn sync wallet staan of moet ik een apart adres aanmaken om mijn staking daar op te laten storten. De vethor token staat namelijk op hetzelfde sync adres waar mijn vechain op staat. Alvast bedankt☺️

 26. Ha, top en duidelijk zo. Alleen nu staat alles op de sync Wallet. Dat is allemaal goed gelukt maar nu kan ik de waarde niet meer vinden. Niet in de Ledger en niet in de sync Wallet…. Klopt dat??

Reacties zijn gesloten.